• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNI IZDELKI, KI JIH NE SMEŠ SREGLEDATI




To pomlad nas v lepotni industriji krasi beseda minimalizem.


Si mogoče prebrala moj zapis o minimalizmu, ne samo v vsakdanjem življenju, temveč tudi v lepotni rutini. Včasih je, manj je več, moje vodilo.

Pravi pomladni hit so čisto novi Ecocert, veganski Natura Siberica serumi za obraz na osnovi ekoloških hidrolatov, hialuronske kisline, vitaminov in antioksidantov. Primerni za različne tipe, stanja in potrebe kože. Preprosti za uporabo, s končnim učinkom, ki ga obljubljajo. 

Vsi trije NS serumi so odlična baza pred krasnim Zoya Goes Pretty avokado balmom za suho kožo na obrazu, ki se ponaša s certificiranimi ekološkimi sestavinami, ki kožo ščitijo pred zunanjimi dejavniki in ji pomagajo povrniti mehkobo. Super pa se obnesejo tudi z vlažilno kremo Koko kozmetike, obogatene s kozjim mlekom in konopljinim oljem. 

Madresov Nectar Noctis moraš preizkusiti. Olje, ki bo pomirilo vse tvoje nevšečnosti, ji pomagalo okrevati, povrniti sijaj, voljnost in jo zaščitilo pred vsemi aktivnostmi, ki tekom dneva pestijo kožo.

Gubice na predelu okrog oči to pomlad neguje izjemna Jane Scrivner dnevna krema, ki neguje, vlaži, napne, poživi in pomaga, da je koža po uporabi res lepa. Krasna je. 

Mehke, negovane, nič razpokane ustnice? Vedno z Beesmetic balzamom za ustnice. Na voljo v treh različnih okusih. 

Že imaš tudi ti svoj pomladni top izdelek? ♡










Komentarji

  1. Fantastic products and fantastic pictures!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar