• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZA MATERINSKI DAN PODARI PRINTEE FOTO KNJIGO






Ljubezen, jo znaš deliti med druge?


Za letošnji materinski dan sem si podarila foto knjigico, ki jo je zame ustvaril Printee, krasno slovensko podjetje, ki skupaj s tabo, mano, nami ustvarja spomine, ki jih je vredno ohraniti kot del nas. 

Za materinski dan ne samo, da presenetim svojo mamo, obdarim tudi sebe, ker je vloga mame, ena najtežjih vlog, nalog v mojem življenju, se vsako leto opomnim, kako velik dan mi predstavlja materinski dan in vloga mame. 

Leto 2019 sem ovekovečila v foto knjigi, ki mi pomeni veliko. Prelepa je, kot vsi Printee izdelki. Vsako leto je za nas nekaj drugačnega, nekaj novega, odkrivanje takšnih in drugačnih zgodb, ki sem jih shranila v spomin, ki bo ostal za vedno.

Poletne Printee spomine preveri tukaj

Zate sem pripravila krasno idejo, ki jo lahko podariš tudi ti. Ustvari svojo foto knjigo, morebiti printee box škatlico fotografij preko Printee aplikacije, uporabi KODO: MAMI za popust in ne pozabi pripraviti krasnega vikend šopka, mojega lahko preveriš na mojem IG profilu: @sugarlove.blog in ga skupaj s fotoknjigo podariš mamici. 

Krasno darilo, ki bo vsaki mamici ukradlo srce, zato izkoristi KODO: MAMI, ki prinaša 10% popusta na fotoknjigo, Printeebox ter koledar in brezplačno poštnino za naročila nad 40€. Na super fotografije je ves čas na voljo količinski popust, vse do 35%.

OBVEZNO preveri krasna Printee profila.















*objava je nastala v sodelovanju z Printee Slovenija