• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POKUKAJ V SEDEM ČUDOVITIH DOMOV


Te dni iščeš drugačno počutje, drugačne zgodbe, inspiracijo v drugih. 

Ni čas, ko nujno potrebuješ novo kozmetiko, ličila, na kupe oblačil. 

Trenutno potrebuješ podporo, ljubezen, moč, motivacijo, potrpežljivost, da se boš lahko ponovno našla, kljub vsem neprijetnim trenutkom, ki te obdajajo. 

Leto 2020 je leto osebno rasti, leto, ki ga nihče ni pričakoval, nanj bil pripravljen, leto, ki je v trenutku vzelo ves trud, delo, energijo, ki si ga vložil vase in v druge. Tudi meni je v sekundi vzelo marsikaj in me opomnilo, da si danes lahko vse, jutri nič več. 

Zato te danes popeljem v toplino domov tistih posameznikov, ki v meni spodbujajo inspiracijo, navdih. Tudi v moj kotiček doma, ki mu v letu 2020 naklonjam besedo minimalizem.


Anja Gorjup te bo navdušila s preprostim, udobnim in estetsko dovršenim domom v katerem sem se takoj našla tudi sama. Prelep je. Sledi ji na IG: @anjagorjup.


Živa te bo navdušila z barvami, ki jih je prinesla v čudovit dom. Ni, je strah pisanih, mavričnih bar, ki izboljšajo počutje. Dom, ki ga moraš obvezno preveriti. Sledi ji na IG: apartment.105


Klementina ve, kako lahko v dom vneseš naravo v vsej polnosti. Njene zelene sobne rastline, kombinacija lesa, kovine sta inspiracija, ki ni dolgočasna, temveč priložnost neštetih možnosti. Sledi ji na IG: tementklementina.


Matejin dom je ljubek, preprost, udoben. Poln krasnih idej in nežne ženske energije. Sledi ji na IG: ljubkidom.


Vanja ima preprost, topel dom, ki te ovije v mehkobo in domačnost. Skodelica kave v njegovem udobju je privilegij. Sledi ji na IG: vanjazorman.


Olivin ti maha iz Hrvaške in navdušuje s svojim domom. Obožujem vse njene DIY kreacije, ki polepšajo kotičke njenega stanovanja, če jih preizkusiš tudi ti, bodo polepšale tudi tvojega. Sledi ji na IG: @olivin_.



Ane ni strah v svoj dom ponesti modre, črne, rumene in zelene. Ve, kako jih lahko pogumno kombinira med sabo in ponese v dom udobje in inspiracijo. Sledi ji na IG: @anacepec.


Čisto zadnji 8, kot bonus pa moja malenkost. IG: @sugarloveblog.

V kateri dom si se ti zaljubila takoj? Ne pozabi jih preveriti na njihovem IG profilu. Naj ti bodo v navdih in inspiracijo. 













*fotografije v zapisu so avtorsko delo omenjenih profilov.