• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLI NA MOJEM EKO / NARAVNEM LEPOTNEM BLOGU LETA 2018


Dobrodošli!
NA CVETLIČNO OBARVANI SPLETNI STRANI
ki vam bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke, naravno obarvano lepoto in ljubezen do vikend šopkov. Zagotovo vas bo popeljala v čudoviti svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo vaše odkrivanje posebna izkušnja, ki vam bo dala veliko.Verjamem, da vam bo polepšala dan in vas naučila veliko novega.

Izdelki, ki so prikazani v mojih  blog objavah so izdelki, ki jih kupim sama, ali pa so del sodelovanj, ki ustrezajo slogu mojega bloga, tipu, stanju moje kože. Vsi zapisi, vse fotografije so moje avtorsko delo in brez predhodnega dovoljenja avtorja, torej v mojem imenu, kopiranje avtorske vsebine, fotografij NI dovoljeno. 

Brez dovoljenja avtorja (mene) kopiranje, obdelava in prikazovanje mojih fotografij ni dovoljena na drugih kanalih, za izjemo predhodnega dogovora in ustrezne navedbe moje hiperpovezave www.cvetlicnoobarvana.si, ter oznako @cvetlicnoobarvana.

Če me potrebujete, dobrodošli z veseljem vam pomagam.

Del moje zgodbe so znamke, ki z nami delijo naravno in ekološko obarvane izdelke, med njimi so bili:O mojem delu so pisali pri: 
* revija Cosmopolitan Slovenija/ izvod julij

* Story Slovenija/ izvod 01.08.2019


* članek v rubriki CosmoGang TUKAJ.


* NOMINACIJA za Cosmo Influencer Awards 2019 v kategoriji LEPOTA  tukajŽelite sodelovati z mano?KONTAKT: gmail: blogsugarlove@gmail.com

Z zelenimi, lepotnimi in cvetlično obarvanimi pozdravi, Monika