• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO MORAŠ PREIZKUSITI: MINIMALIZEM V LEPOTNI RUTINI


V mesecu januarju in februarju sme se raje kot ličila in odkrivala nešteto novih izdelkov, uživala v matchi, chagi in kavici z adaptogeno gobo kordiceps. 

Čisto nov svet zame in nekaj izjemno zanimivega, drugačnega kot je običajno zame

Vesela sem, kako lepo znam sprejeti nove okuse, nove poglede na svet in občutke, ki jih ob tem doživljam. Vse to lahko, če si tega resnično želiš in če si resnično pripravljen na spremembe v sebi. JAZ SEM JIH RESNIČNO POTREBOVALA, bolj kot vse kreme, novosti tega lepotnega sveta. 

Manj je več!

Rada sem uporabljala Madarin serum za obraz Cellular Repair, čistilni ritual Koko Kozmetike, naravni dezodorant Skin Fairytale, ki krasno diši in je s svojim vonjem, ki je izredno obstojen, vodilna nit v preprečevanju neprijetnega vonja, pozitivno presenečenje v negi pazduh, Zoyin avokado balm pa krasen za vse dni, ko nismo pri volji za plastenje neštetih izdelkov in si želimo samo nekaj preprostega.

Ta teden ...

ti predstavim tri čisto nove izdelke, ki prihajajo med naravno obarvane poličke drogerij, so minimalističen lepotni ritual za dušo.

Uživaj v mesecu marcu, ki je pred nami, naj ti prinese toplino pomladi.