• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REFLEKSOTERAPIJA V UDOBJU DOMA S SCENT OF THE LAND

... sliši in bere se prav fino, se strinjaš?

Maja s svojo Scent of the Land zgodbo spodbuja ravno to. Razvajanje v udobju doma. In jaz jo pri tem z veseljem podprem.

V času, ki trenutno kroji naša življenja, se mi zdi, da smo veliko doma in da še nikoli ni bilo toliko različnih ponudb, izdelkov, s katerimi si lahko polepšamo dneve v udobju doma. 

Refleksoterapija je zagotovo ena izmed tistih panog, ki je meni osebno zelo blizu. V primerjavi z nego obraza, telesa, zagotovo spregledana panoga. No, stopala na splošno radi pozabimo in se nanje opomnimo šele takrat, ko suha koža, neprijeten občutek postane že tako moteč, da že sama opozarjajo na ukrepanje. 

Tako je tudi pri meni. Preprosto prevečkrat pozabim nanje. To zimo so moja stopala še posebej suha in po najboljših močeh se opominjam, da nanje ne smem pozabiti. 

Na trgu je veliko krasnih izdelkov, ki tovrstno težavo omilijo, izboljšajo in med njih sodi tudi krema za domačo refleksoterapijo Carry Me. 

Maja s svojo kremico za refleksoterapijo spodbuja k redni rutini skrbi zase.

Zato je pripravila izdelek naravnih sestavin, čudovitega vonja, ki vam bo pomagal iskati ravnovesje v telesu.

Krasna kombinacija odličnih rastlinskih maščob in ilipe masla, ki skupaj nudijo emolientne učinke in poskrbijo za naravno zaščito funkcije kože.


V izdelku kraljuje ILIPE maslo, hidrolat TRŠLJE, izjemi izvleček OGNJIČA in krasna mešanica eteričnih olj.

Ilipe maslo se odlično useda na koži in pripomore k izboljšanju suhe, razpokane kože, medtem ko hidrolat tršlje, sredozemska rastlina, ki prihaja s Paga, poskrbi za utrujene noge in razširjene vene. Ognjič razvaja suho, razpokano, hrapavo kožo, eterična olja pa poskrbijo za antimikrobno, sveže, pomiritveno delovanje.

Celotna sestava izdelka je premišljena in dobro zasnovana. 

Na prvih treh mestih sestavinske lestvice kraljujejo sestavine za nego in vlaženje kože. Nemastna tekstura nudi odlično nego, vlaženje, obnovo, zaščito kože in aromaterapevtsko delovanje.

Izdelana v Sloveniji in ponosna lastnica Aromacert certifikata, ki zagotavlja, da krema NE vsebuje:

  • nikakršnih arom ali dišav
  • vsebuje izključno naravna eterična olja
  • umetnih konzervansov
  • umetnih barvil 
  • spojin s klorom, sulfati, nitrati, nitriti, amini 
  • parafina, mineralnih olj, vazelina
Na kakšen način lahko uporabim kremo Carry Me?

Kljub temu da je izdelek namenjen refleksoterapiji, pa jo popolnoma brez težav uporabiš kot mazilo za suha, razpokana stopala. Krasno se bo obnesla ob dnevih, ko so tvoje noge težke, utrujene. 


Želim izvajati refleksoterapijo, kako naj k temu pristopim?

Maja je zate v darilnem pakiranju pripravila posebno brisačko, na kateri so točno opredeljeni deli stopala, ki se povezujejo z določenim organom v telesu. Tako si na vizualni način lažje predstavljaš točke, ki jih želiš spodbujati. Le te spodbujaš s pritiski na pulzne točke, potegi, masiranjem. Veliko vsebine o tem, kako izvajati refleksoterapijo doma, najdeš tudi na spletu. Še najbolje pa je, da za strokovni nasvet pocukaš kar Majo, zagotovo ti bo z veseljem svetovala. Ne pozabi se ji pridružiti v FB skupini Z refleksoterapijo do boljšega zdravja.

Kje lahko najdem, kupim Carry Me kremico?

Carry Me te čaka na spletni strani trgovinice Scent of the Land TUKAJ  in v nekaj trgovinicah.

Prijetno razvajanje stopal ti želim in ne pozabi si vzeti časa za njih večkrat.







* objava je nastala v sodelovanju z Scent of the Land