• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZ SVETA NARAVNIH MIL: DIŠEČE MAHA TI NANI KOZMETIKA


Ah, kako rada imam dišeče izdelke naravne kozmetike Nani.

Če je še ne poznaš, naj ti zaupam, da v današnji cvetoči objavi s s tabo delim Katarino, ki s svojim spretnim, ustvarjalnim in natančnim delom ustvarja čudovita mila pod imenom Nani kozmetika.

Naravna mila, takšna, ki te bodo razveselila s svojim vonjem, barvami, obliko. Ah, kreativnost in umetnost ustvarjanja mil, ki te preprosto navduši.

Naravne sestavine, krasni vonji eteričnih olj se prepletajo v kosu, ki ti bo vedno znova polepšal dan. 

In čudovit lesen milnik oz. podstavek za milo, ki ga za Nani kozmetiko iz prelepega gorskega bresta, ki je čudovito drevo, kakovostno s krasno teksturo in barvo, ustvarja Jure Poličnik.

Kos, ki ga je lepo imeti, če si ali pa če nisi ljubitelj naravnega. 

Ko se dodatknemo naravnih mil je dejstvo, da jih nekateri obožujejo, spet drugi malo manj, tretji sploh ne ... jaz pa jih imam rada. Vsako leto bolj. Ampak takšna naravna obogatena z masli, olji, naravnimi dišavami. Takšna, ki jih moja koža dobro prenaša. 

In ker mi je pomembno, kakšno milo uporabim zase, rada jih imam tudi za čiščenje čopičev, velikokrat z njim podrgnem po kakšnem madežu na oblačilu ... mi je pomembno tudi, kakšen je moj milnik. 

Lesen, plastičen, steklen ... kakršen koli, le da ima: reže, zareze, luknjice, odprtinice ..., da lahko odvečna voda odteka. 

Pomembno pri izboru lesenega podstavka je redna skrb zanj, da ga očistimo, osušimo, saj les že sam po sebi vpija vlago in se lahko zgodi, da čez čas poči, se ukrivi. 

Če se boš v prihodnje prepustila krasnim milom, ki jih za vse nas pripravlja Nani kozmetika, upam, da boš v njeni zgodbi uživala in začutila to prelepo zgodbo do ustvarjanja krasnih naravnih mil.

P. S. - naj ti prišepnem še, da boš izdelke Nani kozmetike našla tudi na prekrasnem Artish sejmu, kjer jih boš lahko spoznala tudi v živo. 19. 3. te pričakuje na otvoritvenem dnevu v prostorih Kino Šiška (juhuhu).

Da boš vedno na tekočem o novih in krasnih milcih pokukaj na Nani  IG in FB stran. 

Dišeče odkrivanje naravnega in  pristnega ti maham do prihodnje objavice.