• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE IZBOR PETIH NAJBOLJŠIH SLOVENSKIH NARAVNIH IZDELKOV LETA 2021

Izbrati 5 naj, naj zelenih lepotnih izdelkov leta 2021 je pravi mali izziv.

Spodaj omenjene znamke so nas v letu 2021 prijetno presenetile s svojimi novostmi in dejstvom, da so ostale prijazne do narave in nas samih. 

Ponosna sem na njihove zgodbe, saj preko njih predajajo iskreno in srčno ljubezen do zelenega.

Njihovi izdelki vas bodo pričakali v pakiranju brez odvečne plastike (velik hvala vam za to). Trudijo se, da so njihove embalaže prijazne do okolja. Uporabljajo kakovostne sestavine, s katerimi vam želijo pokazati, da je tudi svet naravne kozmetike lahko učinkovit in še mnogo, mnogo več.
 
Izbor 5-ih.

Mayarulina pomlajevalna olja. Ko se združijo negovalna olja in aromaterapija je vedno nekaj posebnega. Hvala, Mayarula za čudoviti prispevek k razvajanju. 

Moika in Martina Botanical Pefrumies. Ker si tudi vsi ljubitelji naravnega zaslužimo dišeče parfumčke. Tako lepo sodelovanje, ki je prineslo omamne vonje, ki jih boste, če ne marate sintetič dišav brez dvoma, vzljubili.

Renčelj čistilni ritual za dvojno čiščenje. Čistilni hit leta 21. Trenutek, ko se zaveš, da je lahko v kategoriji naravnega tudi čiščenje dovršeno in učinkovito. Bravo Renčelj za izdelka, ki sta presegla vsa moja pričakovanja. Izrekam velike pohvale in čestitke. 

Nelipot dezodorant Zarano. Ljubezen do Nelipotovih dezodorantov se nadaljuje in novi vonji, ki so nam jih ponudili v letu 21 so prekrasni. Hvala Nelipot, se veselim vseh dišečih novosti leta 22.

Skin Fairytale otroška linija Bebe. Ko se nekdo potrudi in ustvari zeleno linijo za vse mini ritke. Vse pohvale SkinFairytale v imenu vseh zeleno obarvanih mamic.

Srečno v letu 2022 vsem zeleno obarvanim znamkam in tudi tebi dragi bralec- bralka.