• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO JE ROŽICA, DARILNI PAKETEK IN IZDELEK MESECA PRI NONA LUISA


Iz objema Nona Luise ti maha prav poseben rožnati setek po imenu Rožica. 
Spoznaj njegovo vsebino, ki navdušuje mnoge uporabnice in morebiti v prihodnje tudi tebe.

Z Brd vam danes maha 100 % naravna kozmetika Nona Luisa, ki smo jih prvič na mojem blogu spoznali leta 2015. Ah, kako beži čas.

Za mesec marec, ki je prav poseben mesec, posvečen vsem ženskam, mamicam so pripravili setek po imenu ROŽICA

Če naravne kozmetike Nona Luise še ne poznaš, naj ti zaupam, da je to dišeča, lepa, trajnostna zgodba, ki jo boste vzljubili vsi, ki radi uporabljate:

 • naravne, trajnostne izdelke,
 • tradicionalno recepturo,
 • ročno izdelavo,
 • uporabo naravnih dišav, barvil,
 • trajnostno pakiranje, prijazen odnos do živali, ljudi, okolja.

in vsi, ki se izogibate dodatkom:

 • palmovega olja,
 • alkohola,
 • sulfatov,
 • parabenov,
 • mineralnih olj.

Lepa je filozofija in vizija znamke, ki nam s svojimi izdelki sporoča, da telo negujemo na naraven način poleg tega pa, stremi k prijaznemu odnosu do okolja. 


Ah, kako lepo je slediti neokrnjeni in čisti zgodbi, prijazni do vseh nas.

Pestra ponudba Nona Luise je resnično ogromna. Nešteto krasnih izdelkov za nego telesa, obraza, las se nahaja v njihovi ponudbi. Brskanje po pregledni spletni strani pa je resnično užitek.

Vsak mesec na spletni strani izpostavijo izdelek meseca, ki ga tokrat s ponosom predstavlja rožnata ROŽICA. Set s katerim se prepustiš nežnemu cvetličnemu vonju in prelepim sestavinam, ki ga lahko na popolnoma enostaven način personaliziraš in podariš sebi in tistim osebam, ki ti veliko pomenijo. 

Set vsebuje tri krasne 100% naravne in ročno izdelane izdelke.

Svileno milo iz oljčnega olja

Vsebuje svilene niti, omamno diši (vonj je prečudovit) in vas razvaja s čudovito rožnato barvo. Saj to, da tako lepo diši sem že večkrat povedala :). V kartonastem tulčku za nego suhih, razpokanih ustnic vas bo razveselil z omamnim vonjem, čudovito vlažilno in negovalno teksturo, ki bo pomirila občutljive, suhe, razpokane ustnice.

Naravna krema za obraz in telo po imenu Rožna krema

Primerna za vse, ki iščete univerzalen kos za nego obraza in telesa. Odlično neguje, navlaži in nudi koži udobje. Suha, pusta, zrela koža bo še posebej vesela in navdušena.  

Darilni set Rožica je popolno darilce za razvajanje in verjamem, da bi ga bila vesela čisto vsaka izmed nas. Če pa mu dodaš še možnost personalizacije, ki ti omogoča, da s svojimi besedami sporočiš vse lepe misli, ki jih želiš predati, potem verjamem, da boš navdušila osebo, ki ga bo prejela. 


V mesecu marcu te darilni paketek ROŽICA pričakuje z -10% popustom. Prijetno brskanje po spletni strani Nona Luise ti maham. 
*objava je nastala v sodelovanju z Nona Luisa