• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MADARA PRO - ACTIVE FACE SUNSCREEN STICK SPF50


Zaščita pred soncem je pomembna. Pomembno pa je tudi, da ti ustreza, uživaš v njeni uporabi in jo z veseljem nosiš.

V svetu naravnih sončnih krem je le to izjemo velik izziv, pa vseeno se najdejo tudi takšne, prijetne za uporabo.

Med prijetne sončne kreme sodijo tudi sončne kreme Ecocert naravne blagovne znamke Madara Cosmetics.

Madaro najdete v več kot 30 državah po vsem svetu. Z veseljem preko njihove uradne strani spremljam novosti. Nekatere najdejo pot tudi do nas, nekatere žal ne.

Preteklo leto so se Madarine poličke napolnile še z enim novim izdelkom v njihovi liniji za zaščito pred soncem, Madara Pro - Active Sunscreen stikom.

Njihova celotna sončna linija je poleg linije SOS ena mojih najljubših. Da so pred leti na poličke dodali prvi spf izdelek Sun 30, ki je primeren za celotno telo, tudi obraz, so potrebovali dve leti razvoja. In na njej gradili vse preostale izdelke za zaščito pred soncem.

O pomenu spf zaščite zagotovo veš že veliko. 

Zagotovo tudi veš, kako zelo je pomembna v boju proti nevšečnostim, ki jih sončni žarki prinašajo s sabo. Le teh pa žal ni malo. Na spletu boste našli veliko koristnih in zanesljivih informacijah, kljub vsemu pa je še vedno veliko takšnih, ki jih je morebiti bolje preslišati.

Lepotni opomnikvsakodnevna uporaba visoke spf zaščite, pravilna količina, pravilen nanos in reaplikacija sončne kreme = pomembo!

Iskala sem nekaj priročnega za reaplikacijo nanosa sončne kreme.

Madarin stik sem v prvi vrsti kupila zaradi izredno pozitivnih mnenj, ki sem jih prebrala na različnih spletnih straneh.

Na uradni strani uvoznika Madare za Slovenijo in v Mullerju, kjer lahko Madaro fizično kupimo, tovrstnega stika nisem zasledila, zato sem svojega kupila na Ecoverde.si tukaj.

Madara Pro - Active Sunscreen stick [18 g - 21,99 eur] nudi zaščito SPF50 pred UVA in UVB sončnimi žarki.

Njegova velikost me je sprva presenetila, vedela sem, da bo manjša različica embalaže, sem pa vseeno potrebovala nekaj prijemov, da sva se v dlani ujela. 

Priročna velikost za vsak žep in toaletno torbico.

Odlična ergonomska oblika stika omogoča preprost nanos in gladke potege. Predel okoli nosu npr. potrebuje pomoč prstov, čopiča, da se lepo zabriše 

Obarvana različica omogoča prikritje belih sledi, ki bi jih stik v osnovi zaradi cinkovega oksida izzval. Previdno pri belih oblačilih saj lahko pusti vidne sledi stika.

Odtenek Nude je nevtralen, ne ustvari zagorelega videza, ne prikrije nepravilnosti, ga pa je moč zaznati ob večji količini. 

Naravna, veganska in brezglutenska zasnova v mehkobni, rahlo masleni in vlažilni formulaciji je namenjena vsem tipom kože. Ni pretežka, premastna, lepljiva, izredno udobna za nošenje, se ne svaljka, ostane na mestu. V poletnih mesecih bo pred njegovo uporabo zame dovolj vlažilni serum. 

Ima klasičen Madara pudrasto - botaničen vonj s podnoto mineralnega filtra, ki s časoma nežno bledi, a ga je kljub vsemu moč vonjati ves čas nošenja. Zame ni moteče in neprijetno.

Na koži nisem zaznala nobenih iritacij, rdečice, neprijetnega občutka.

Prvi teden sem zaznala nastanek dveh manjših mozoljev. V nadaljevanju uporabe ne opažam tovrstnih težav.

Najbolj učinkovito odstranjevanje sončne kreme: DVOJNO čiščenje kože [1. čistilno olje, 2. čistilni gel].

Prvi vtisi nad uporabo stika so prekrasni. V celoti sem navdušena nad njim in ga z največjim veseljem uporabljam. Odličen izbor za reaplikacijo zaščite tekom dneva. 

Kljub vsemu pa te pred nakupom tovrstne različice opomnim na slednje:

  • sestavine [pred nakupom jih vedno preveri], da se izogneš morebitnim nevšečnostim na koži,
  • stik različica ni najboljša izbira za natančen in količinsko zadovoljiv nanos sončne kreme, saj s tovrstno obliko težko določimo, koliko zaščite potrebujemo oz. smo jo nanesli.

Menim, da je stik različica, ki je bila posebej razvita za uporabo na obrazu, rokah in dekolteju, še eden izmed odličnih izdelkov iz strani Madare. 





*objava ni sponzorirana