• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ŽE POZNAŠ CVETKINE NEGOVALNE IZDELKE ZA NEGO OBRAZA?


Če si ljubiteljica Zeliščnega posestva Cvetka, potem sem prepričana, da si že preizkusila linijo za nego obraza.

Nekatere obožujete oljni serum, spet druge ste se navdušile nad kremo za obraz s hialuronsko kislino in smiljem.

Najprej bi rada pohvalila prijazno embalažo, ki je zamenjala velik del plastike v posameznih izdelkih. Bravo Cvetka, vsak napredek k ohranjanju narave, je velik napredek. 

Če povzamem vse štiri izdelke bi jih uvrstila v preprosto zasnovano formulacijo v segmentu naravne kozmetike. Temeljna nit linije so olja, rastlinski izvlečki, s katerimi koži nudimo udobje, mehkobo, zaščito pred zunanjimi vplivi in dejavniki.


Cvetka ti ponuja krasno čistilno olje (olivno, kokosovo, arganovo, ricinusovo, jojobino olje in drugi), ki odlično topijo ličila, ne dražijo kože, vzdržujejo zdrav pha kože in ščitijo kožno bariero. V stiku z vodo se NE spremeni v mlečno emulzijo, zato si moraš pomagati s pomočjo bombažne krpice, vatke, da ga nežno odstraniš iz obraza. Nego nadaljuj s čistilnim gelom. 

Če si ljubiteljica micelarnih vodic, bi te rada opozorila, da so micelne vodice čistilna sredstva, ki jih vedno izpiramo iz obraza. Nekatere bolj, nekatere manj učinkovite. Cvetkina vsebuje aktivni izvleček smilja, ima izredno nežen, nevtralen vonj in priznam, da me je pozitivno presenetila, saj, kljub temu da lepo odstranjuje nečistoče, v procesu čiščenja kože dodatno ne izsuši in lepo odstrani nežen make- up. Dobro se bori tudi z naravnimi maskarami. Nežna, prijazna, dovolj učinkovita naravna različica, ki jo lahko lepo vključiš v čistilni ritual. 

Super čistilni ritual te pričakuje tukaj
Nadaljne korake nege preveri v IG TV #2.

Vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino in izvlečkom smilja je pozitivno presenečenje v naravni kozmetiki. Prijetno negovalna, zaščitna krema, ki koži nudi udobje, mehkobo, voljnost, bo všeč vsem, ki za svojo kožo iščete prijazno nego, obogateno z rastlinskimi olji, naravnimi izvlečki. Nemastna tekstura, hitro usedanje na koži, prijeten naraven vonj, ekološka sestava. 

Oljni serum obraz je moj zadnji korak v negi. Saj mi pomaga v kožo zakleniti vse predhodne krasne izdelke, ki sem jih takoj po čiščenju nanesla na obraz. Pomaga mi zaščititi kožno bariero, ji nudimehkobo, voljnost, sijaj. Všeč bo tistim, ki se borite s pusto kožo, ki ji primanjkuje sijaja, voljnosti, mehkobe. Kot zadnji korak nege je všeč tudi meni, saj je občutek nege res prijeten, poleg tega pa mi pomaga v kožo zakleniti vse predhodne korake nege. 

Izbor krasnih izdelkov za nego obraza preveri tukaj

Kljub temu da sem ti predstavila preprosto zasnovano kozmetiko, je učinkovita in dobro opravi svojo nalogo. Obvezno preveri Cvetkino pestro ponudbo in uživaj v še eni krasni slovenski znamki.
























*testiranje negovalne kozmetike Zeliščno posestvo Cvetka se je pričelo 1.3.2020, za morebitne rezultate na koži le to ni zadosten časovni vidik. Z zapisom so podani prvi vtisi, mnenja. 
*objava je nastala v sodelovanju z Zeliščno posestvo Cvetka.

Komentarji

  1. Love your blog so much!You are so inspiring!
    I follow you now!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Great products!
    HAPPY WEEKEND AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar