• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SI ZA ZDRAV POMLADNI ZAJTRK?

Zate sem pripravila lahkoten, okusen zajtrk za lep začetek dneva. Napolnil te bo z energijo in je krasna iztočnica, ki spodbuja k bolj zdravim prehranjevalnim navadam.

 Redno zajtrkovanje naj postane eden izmed pomembnih dejavnikov zdravega življenjskega sloga. 

Naj bo pester in raznolik, le to ti omogoča tudi pestra ponudba v Tuševi spletni trgoviniDa bi začetek dneva bil okusen in zdrav, sem zate preizkusila zdrave polnozrnate kosmiče in napihnjence iz kontrolirane biološke pridelave, ki so brezglutenske zasnove in prijazne veganom.

Za zdravo telo, počutje in lepo kožo potrebuješ:

Bio Fleks ajdove kosmiče, ki sem ji primešala pest bio-ekoloških kvinojinih in ajdovih napihnjencev, le te sem prelila z rastlinskim mlekom Alpro oves mandelj. Dodala sem jim pest borovnic, ki so izjemna zakladnica antioksidantov in odličen izbor sadja za dober začetek dneva. Če ste sladkosnedi dodajte sladilo po želji.

Zdrav, okusen, lahkoten zajtrk s priokusom ajde bo nudil super energijo in dan, bo zagotovo lep dan. Obljubim.

Uživajte v svojih zdravih navadah, telo, koža, počutje vam bo hvaležno. Vsaka majhna sprememba šteje!*objava je nastala v sodelovanju z Tuš drogerija.si.