• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZBIRA PRAVEGA PROBIOTIKA JE PREPROSTA IN ENOSTAVNA



Še kdo obožuje krasne, poučne, zanimive storye, na @orca_crueltyfree_shop Instagram profilu, kot jih jaz?


Odlični so! Poučni, zanesljivi, zanimivi, obvezni!

Danes sem zate naredila povzetek najbolj pomembnih informacij, ki jih moraš vedeti, preden se odločiš za nakup probiotika. Najboljše znanje mi je predala ga. Diana, lastnica Orce, ki nas je vse poučila, kako pravilno izbrati kakovosten probiotik.

1. Naša črevesna flora, je zaradi nezdrave prehrane, stresa, premalo telesne aktivnosti in mnogih drugih dejavnikov, izredno obremenjena. Zato je zelo pomembno, da svojo črevesno floro okrepimo. Probiotiki so odličen dodatek, ki s kombinacijo živih bakterij, ki skupno delujejo kot simbioza, omogoča boljše počutje. 

2. Probiotiki krepijo naš imunski sistem, vendar pa je izredno pomembno, da izbereš pravilen probiotik zase, glede na potrebe, ki jih tvoje telo občuti. Na Orcinem spletnem dnevniku, te čaka odličen članek z nasveti katerega izbrati glede na potrebe tvojega telesa. 

3. Ni vsak probiotik dober probiotik: na trgu je nešteto različnih znamk, ki nam ponujajo svoje probiotike, za katere pa še ne pomeni, da dejansko delujejo, so klinično testirani. 

4. Število živih bakterij. Naj te število 2, 5, 20 milijard živih bakterij na embalaži NE zavede, le to še ne pomeni, da so sevi klinično dokazano delujoči, živi. 

5. Tvoj probiotik naj ima vsaj 1 milijardo živih bakterij oz. klinično testiranih sevov, ki jih za učinke uživamo vsak dan neprekinjeno 2 meseca. Po 2 mesecih lahko probiotike uživamo 1 teden v mesecu, kot preventivo, če se je naša terapija redne uporabe po 2 mesecih izkazala za dobro. 

6. Najboljša oblika probiotika je v obliki kapsule, praha.

7. Prebiotiki v probiotikih sta hrana za naše probiotike. 

8. Kako prepoznamo dober probiotik: Pred nakupom dobro preveri svoj probiotik. Probiotikov ne kupujemo na podlagi števila sevov, temveč po tem ali so sevi, ki se v probiotiku nahajajo klinično testirani. Če ima tvoj probiotik na zadnji strani embalaže med sestavinami samo ime bakterije, ne da je na koncu zapisana še nekakšna kombinacija črk, številk, ne moremo vedeti, ali v našem probiotiku so živi sevi. Če pa vsebuje naša bakterija na koncu imena še črke, številke, kombinacijo obojega so le to klinično dokazani sevi, ki delujejo.

PRAVILNO: Lactobacillus ABC-123, ali samo ABC, ali samo 123 (klinično dokazan sev)

NEPRAVILNO: Lactobacillus (ne moremo vedeti, ali je klinično dokazano)

9. Probiotiki, za katere sem prebrala največ pozitivnih komentarjev, odzivov in jih uživam tudi jaz, moja otroka, moj brat in moja mama: Viridian Nutrition. Klinično dokazani sevi, 100 % aktivne sestavine, veganski izdelek, brez glutenapšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja in testiranja na živalih.

10. Moje počutje je odlično. Kljub veliki količini dela, stresa, imam veliko energije, zagona in upam, da bom tudi to jesen dobro plula skozi virusna in bakterijska obolenja.

Ene izmed najboljših probiotikov na trgu najdeš v OrCa, cruelty free trgovini v Ljubljani, v njihovi spletni trgovini, ter v 23-ih različnih trgovinah, terapevtskih središčih po Sloveniji. 
















*Objava ni sponzorirana oz. plačana, je le odnos do znamke, ljubezni, ki jo čutim do Viridian Nutrition blagovne znamke in Orcine trgovinice, filozofije. 

Komentarji

Objavite komentar