• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

USTVARJAM SANJSKO LETOSe tudi ti veseliš jeseni, ko izbiraš svoj novi planer, ki bo krojil tvoje delovno, študijsko leto?

Jaz že planiram v Ustvarjam Sanjsko leto, planerju za vse moje male in velike cilje. Od Aneje Štrukelj, ženske, ki ni samo podjetnica, ampak duša, ki je svojemu življenju rekla STOP in ga naredila točno takšnega, kot si je želela. S trudom, pogumom, zagonom. 

Iz srca, vsega srca sem jo podprla!

Če se boš odločil - a za Ustvarjam Sanjsko leto, naj ti zaupam, da je to eden izmed redkih, če ne že edini planer v Sloveniji, ki ga lahko prilagodiš svojim željam in potrebam.

1. Izberi oblikovanje, platnico, vizualno podobo, ki ti je všeč (izbiraš lahko med 5 -mi različnimi vizualnimi podobami)

2. Odloči se za notranjost, ki ti najbolj ustreza, ter v koraku št. 2 izberi tedensko razporeditev. 

3. Šolski, letni planer. V koraku 3 izberi časovno obdobje svojega planerja. 

4. V koraku štiri lahko svojemu planerju dodaš še dodatke. Morebiti dnevnik, motivacijski zvezek, ki ti bo pomagal doseči svoje sanje. 

5. Oddaj svoje naročilo. Ter počakaj, da bo tvoj paketek prispel. Obljubim, da ti bo všeč.

Jaz že kreiram v svojega, saj se je šolska različica planerja začela s 27 avgustom. Prvih 14 dni je že zapolnjenih z opomniki. 

Če si ljubitelj, ljubiteljica planerjev, rokovnikov, ki ti s pomočjo dodatnih motivacijskih zapisov, prostora, ki ti omogoča ustvarjalnost, te spodbudi k uresničevanju ciljev, ti bo zagotovo všeč. Meni je zelo. 

Več o planerju, vsebini, videzu si lahko pogledaš na mojem IG: @sugarlove blog, kjer ti v IG TV- ju predstavim svoje mnenje. *objava ni finančno sponzorirana*