• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ZATE, DA TE NAVDIHNEM, MOTIVIRAM!


No povej, kaj te inspirira? Cele dneve googlaš, slediš tisočim profilom ... zaupaj mi, ker me res zanima? 

Dolgo sem potrebovala, da sem ugotovila kaj me v življenju veseli. Moja izobrazba ni nekaj kar bi me v celoti izpopolnino, oz. v meni naredilo nekakšen velik premik, da je to edino kar bi rada delala. 

Rada sem kreativna, rada delam z ljudmi, vendar v svoje odnose spustim le peščico izmed njih. 

Ko me vprašajo od kje zagon in inspiracija, me vedno prešine misel, da je kar tu, ob meni, ker delam kar me veseli, osrečuje. 

Nimam velikih ciljev, vsaj ne tako velikih, da bi me dušili, vem pa, kaj si želim, za kaj je vredno delati. Proces tistega kar si želim jaz, si želite vi, je proces učenja. Samo želeti si in o tem premišljevati, ne bo doprineslo k uspehu, za uspeh bo potrebno veliko delati, garati, se odrekati. Predvsem odrekati!

Da lahko gradim na uspehu moram imeti urejene odnose. Zame je odnos med mano in mojim partnerjem osnova vsega kar delam. Dvomim, da bi lahko delala z vsem zagonom in motivacijo, če me pri tem ne bi podpiral. 

Okolica me ne zanima več. Ni pomembno, da živim, daleč od urbanega sveta. Online dela le to NE zanima. Odlične Facebook objave lahko pišem iz centra Ljubljane, ali pa sredi gozda na 750 m nadmorske višine. Ni pomembno! 

Niti ni pomembno več kako me ljudje doživljajo. Kako doživljajo moje delo. Z vsakim kritiziranjem pokažemo svoj odnos najprej do sebe, šele na to do drugih. Odnosi do drugih so pokazatelji tega kar smo mi sami!

Včasih ljudi samo opazujem, jih poslušam in ugotavljam kakšen odnos izžarevajo. Velikokrat sem žalostna. Ampak tako pač je, svet ni popolen, nihče od nas ni popolen. Jaz še najmanj. In se tega zavedam. Veliko se jih ne.

Za motivacijo in uresničitev svojih sanj, najprej spoznaj sebe. Premisli kaj te veseli, osrečuje. Premisli ali si v projektu sama, imaš podporo? Pretehtaj kako pomembno je, da si srečna, da delaš kar te veseli, osrečuje. Ko boš vedela kaj te veseli, se pokaži svetu, pokaži nam svoje delo, svoj zagon, podpiraj druge, podpora drugih se vedno vrne, kot bumerang, lahko v obliki novega sodelovanja, prijateljstva. Ko se vrne v obliki prijateljstva je le to največja nagrada. 

Postavi si majhne cilje in jih dosezi. Predvsem pa se odloči! Ko se boš enkrat odločila, da verjameš vase, v svojo zgodbo ti bo s trdim delom uspelo. Ne bo lahko, a če ne poskusiš, nikoli ne boš vedela kako bi bilo.

Prosim nikoli se ne oziraj na druge, na mnenja ljudi, ne oziraj se na strah. Delaj na sebi, na svojem duševnem zdravju, najprej na duševnem zdravju. Online svet te lahko posrka vase, še preden se zaveš. Čuvaj svojo dušo. Nikoli ne pozabi na svoje potrebe, svoje počutje.

Če pa resnično ne veš, kako se premakniti v pravo smer, pa mi le javi. Sem odličen motivator. Podpora.

Naj bo sreča na tvoji strani in se motiviramo v prihodnjem motivacijskem zapisu #2.