• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MADARINIH NAJLJUBŠIH 5




Danes te popeljem v Latvijo, v osrčje Marada Eco Cosmetics. S tabo delim najljubših 5 Madarinih izdelkov, ki so moja stalnica.

Madaro redno uporabljam že skoraj leto dni. So čudovit doprinos naravnih izdelkov, ki so dostopne tudi nam v Sloveniji. 

Izbor mojih najljubših priznam, je, bil kar malo težek, a sem izbrala tiste, v katere 100 % verjamem. 

Madarina čistilna pena za obraz Purifying Foam, ki je primerna za vse tipe kože, je trenutno že tretji mesec eden izmed mojih najljubših čistilnih izdelkov za odstranitev ličil, tudi maskare. Nežna formula, ki odlično čisti kožo, ne draži oči in ne povzroča nevšečnosti, je izdelek, ki bi ga 100 % kupila še enkrat. 

Brightening AHA Peel maska za obraz, s svojo encimsko zasnovo odlično odstrani suhe luske, kožo poživi. Masko uporabim 1x na mesec oz. po potrebi, dobro jo vmasiram v obraz in pustim nekaj časa delovati. Ko jo izperem je moja koža sveža, čista, prijetna na otip. 

Sun 30, negovalna sončna krema, obogatena z antioksidanti, s Spf 30 (zaščita UVA / UVB ), je ena izmed redkih sončnih krem, ki sem jo dejansko uporabljala na dnevni bazi. Prijeten vonj, mehka tekstura, hitro vpijanje in prijeten svilnat občutek na koži, so njene odlike. Priporočam.

Cellular Repair, večkratni mesečni favorit. Serum, ki ob dnevih puste kože, ustvari majhno doživetje. Težko se mu uprem in ga expresno hitro porabljam. Najraje ga uporabim zvečer pred pomembnim sestankom, predstavitvijo, z vsem, kar bo pred tem od mene terjalo slabo kakovost spanca. Po serumu je koža naslednji dan drugačna. 

City CC krema Spf 15, pravo presenečenje. Dovršena tekstura, odličen prenos v kožo, lažja prekrivnost, nevtraliziranje kože, sijoč končni učinek, so lastnosti, ki jih sama iščem pri izdelku, City CC krema pa je mojim zahtevam brez težav ustregla. Je moj poletni hit in izdelek, ki me je v letu 2018 najbolj presenetil v pozitivnem smislu. 

Si tudi ti preizkusila kakšen izdelek znamke Madara Eco Cosmetics? Ecocert linijo pri nas najdeš v vseh večjih poslovalnicah Mullerju, Nami in Maximarketu.