• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNO RAZVAJANJE Z MALINCO









Ti je všeč Malincina košarica dobrot? Meni je, zelo!


Večkrat na teden se peljem mimo Malincine izložbe v Velenju, lepa je. 

Rožnata, takšna za mojo domačo steno. Vedno, ko opazim njihovo ime, si rečem, da je Malinca zgodba o uspehu, zagonu, volji, energiji, pozitivi, ljubezni. Vse to si želim zase, za svoj spletni blog, svoje delo, svoj trud. 

Malinca ni klasična spletna trgovina, je trgovinica z eko prehrano, naravno kozmetiko, je portal z neštetimi nasveti in recepti, ki jih morate preizkusiti. Obožujem njihovo zakladnico receptov. 

Izbor znamk, ki jih ponujajo je širok, zato pa je tudi čas, ki ga preživiš v njihovi spletni trgovini lahko, kar več kot samo nekaj minuten. 

Sama obožujem hladno stiskano kokosovo olje v prehrani. Je krasno nadomestilo klasičnemu olju, odličen dodatek pri peki peciva, kos, ki je univerzalen, se nanj hitro privadiš. Malincin lonček je velik, dovolj velik, da sem ga nekaj lahko prepakirala v manjši lonček, ki je namenjen maski za lase, ostali del pa na zdrav način varuje naše ožilje v prehranskem smislu. 

Kakšna lepotna navdušenka bi bila, če doma ne bi imela kakovostne klasične glinene maske za obraz. Malincina je ODLIČNA. Čistilna in nežna. Glavne lastnosti, ki si ju želim od večina glinenih mask. Toplo, toplo priporočam, da jo zmešaš kar z ekološkim vrtničnim hidrolatom, ki bo masko še dodatno obogatil, tvoji koži pa dodal nekaj vlage več. Je priročen, odličen dodatek v poletnem času, poleg tega pa so hidrolati moj osebni must have. In krasno diši, čisto naravno, tako kot se za vrtnični hidrolat  "spodobi". 

Ricinusovo olje, ker sem firbčna, radovedna, če resnično deluje. Veliko pohval sem slišala o njem, veliko pozitivnim mnenj, da dejansko pomaga trepalnicam, da so daljše in gostejše. Po 14 dneh spremembe še nisem opazila, se pa trudim, da ga redno nanašam, ujela sem se s priloženo krtačko, vem, koliko produkta potrebujem, da mi ga na trepalnicah ni preveč in zagotovo sporočim, kako se bo obnesel. 

Že poznaš Malincine izdelke, te je, kakšen zamikal, bi ga preizkusila?


Malincine izdelke najdeš v njihovi spletni trgovini TUKAJ, nekaj pa sem jih opazila tudi v DM poslovalnicah. V znak podpore podari velik srček in všeček na njihovi FB in IG strani, ker je podpirati iskreno lepo. 














*Pred uporabo naravnih, ekoloških izdelkov vedno preveri sestavine / zaradi morebitnih alergijskih reakcij na tvoji koži.