• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI JUNIJ






Nič zato, če je junijskih favoritov samo pet. 5 je moje najljubše število.


Mogoče boste rekli, da je že čas, da svojo Madarino manijo prekinem, upočasnim, ampak žal, so mi izdelki tako pri srcu, da vam jih moram ponovno pokazati. 

Vem, da je Madarina CC krema City CC, po svojem spominu sodeč med favoriti že vsaj 3x, si je ponovno prislužila svoje mesto v moji naj, naj rubriki. Lahka prekrivnost, sijoč učinek, nežno vlaženje in zaščita SPF. Vse, kar si trenutno želim za obraz. 

Madarina prva SPF 30 (UVA / UVB) zaščita SUN 30, je moj poletni hit med sončnimi kremami. Odlična tekstura, vonj, prenos v kožo. Ni pretežka, premastna, ampak na koži ustvari lep vlažilen občutek, poleg tega pa še dobro ščiti. Odlična je. 

Še zadnji Madarin junijski favorit je Infusion Vert olje za nego telesa, ki ga najraje uporabim kar med prhanjem, saj ga vedno dodam gelu za prhanje in nanesem še na vlažno kožo. Olje, ki ne krasi lepotne poličke, ampak pridno biva kar v kabini za prhanje :). 

Annemarie Borlind korektor, je bil produkt od katerega resnično nisem pričakovala veliko. Niti sanjalo se mi ni, da bo tako zelo prekriven, učinkovit, da predel okoli oči ne bo izsušil, se pretirano usedel v gubice. Resnično me je navdušil, zase bi ga kupila ponovno. 

Večerno poletno carklanje, ko si resnično želim, da se v kopalnici za trenutek ustavi čas, ker moram zaradi masla za obraz iz Severne kolekcije Natura Siberica, svojemu obrazu, negi nameniti nekaj trenutkov več. Je nekakšen sladkorček med čistilnimi izdelki, nežen, mehek, maslen, efektiven. In vonj, obožujem ga. 

Junijski zamagovalec: Madara SUN 30.














Eco taoletna torbica: Nina stanič & Shop Offline