• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JOGA, DRUGA PLAT MOJEGA ŽIVLJENJA









Ko ti bodo drugič rekli, da bo vse dobro in se nič ne obremenjuj, predihaj ... 


... premisli, štej. Jaz veliko štejem, včasih do 10, 20 tudi 30, če je nujno. Odlična vaja, ki preusmerja misli. 

Stres, tisti, skriti ubijalec sodobnega sveta. Tudi mene kdaj udari, me "butne" ob zid ali dva. Včasih mine hitro, velikokrat traja predolgo. 

Ko ga občutim sama, se umaknem. Ni mi do družbe, vse moram predelati pri sebi. Tipičen rak, ki raje premleva, tuhta, se umakne, na plano pa se prikaže, ko se je nevihta že polegla.

Najbolj vesela sem, da mi je v življenju uspelo vzljubiti jogo, ne samo jogo, temveč šport kot celoto. Je moja rešila bitka, ko me duši od online sveta, ko si naložim več in preveč, kot dejansko zmorem.

Jogirati sem začela nekje ob koncu srednje šole in ji ostala zvesta. Je del mojega življenja. Ne vedno ne vsak dan. Imam obdobja, ko jo nujno potrebujem, in imam obdoja, ko me napolni do mere, da sem lahko tudi brez nje. A telo, telo mi hitro pove, kdaj popuščam, kdaj moja duša ne zmore.

Zame je način življenja, je učenje, šola, razumevanje, nekaj plemenitega. Vedno znova me nauči, kako pomembno je imeti umirjeno dušo, kako pomembno je mentalno zdravje.

Z veseljem na svoji joga poti podpiram Yoga Hero izdelke. Ki so me navdušili s svojo eko vrednoto. Njihove ročno polnjene svečke iz sojinega voska, v sebi skrivajo talismane, s katerimi lahko, kot v mojem primeru odganjate negativno razpoloženje, imajo krasen vonj in pomen. Poleg tega pa je 35 ur gorenja zagotovo dovolj, da odženete vse slabe misli stran od sebe.

Ročno izdelane zapestnice iz poldragih kamnov pa naj vas spremljajo povsod, kjer jih potrebujete, pomagajte si z njimi priklicati pozitivne misli, boljše počutje. Naj vas spremljajo na vaši poti, poleg tega pa so vizualno čudovite, udobne. Izberite jih na podlagi tega, kar ste, kar vas odraža. Moja je v znamenju vodnih elementov, tenov in barv, ki so mi pisane na kožo.

Ko bom lahko nekoč v prihodnje, svoj čas še pogosteje in večkrat posvetila jogi, pa si bom zagotovo kupila še verjetno najbolj vrhunski izdelek v ponudbi: joga podloga iz naravnega kavčuka. Ki jo lahko opereš, poleg tega pa vedno razveseli s svojim motivom.

Jogo morate čutiti, da jo resnično lahko vzljubite in v sebi opredelite pomen dodatkov, ki jo lahko naredijo še bolj magično in posebno.

Če bi tudi ti izrazil- a podporo krasnim izdelkom, ki so plod slovenskih rok, potem obvezno preveri spletno trgovino in njihov Facebook. Ker je podpirati vedno lepo.


Veselo jogiranje ti želim. 

















Komentarji

  1. Great post , I'm following you , please follow me too

    www.makeyourfashionchoice.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar