• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JULIJSKO LEPOTIČENJE








Julijsko lepotičenje je VEGI lepotičenje. 


Alverde Naturkosmetik obarvan gel za obrvi (03 Aschblond), sem si kupila, ker sem želela pripomoček, ki bi na hitro uredil moje obrvi, jih nežno obarval, dodal nekaj oblike. Ni me ravno navdušil. Prevelika krtačka, slabo prepojena z vsebino, odtenek pa kljub temu, da ima siv podton, pretopel. Nisem ravno takoj obupala nad njim, ga bom uporabljala, ni me pa navdušil. 

Zao makeup refilno maskaro v odtenku izrazite črne 085 zagotovo že poznaš, če prebiraš moj spletni dnevnik. Po redni uporabi je v obdobju meseca dni postala bistveno boljša kot na začetku. Nekako se je formula umirila, ni več tako mokra, trepalnice pa zelo lepo poudari. Sklepam, da bo po 3 mesecih uporabe postala še boljša. 

Moj novi kos rdečil za ustnice, je Limited Edition veganska Zao makeup Kiss Kiss Bang Bang paleta, ki jo bom sama uporabila tudi na svojih ličkih. Čudovit nabor odtenkov, vse od globoko rdeče z rjavim pridihom, do nežno rožnate. Kremna tekstura, ki se v stiku s toploto nežno zmehča, je lepo obstojna. Odlično se prenese s čopičem tudi v kožo na predel ličk. Trenutno pa je tudi v super akcijski ponudbi. (ekopleme.si).

Lily Lolo mineralno senčilo v prahu Bronze Sparkle in rdečilo za lička Burst your bubble, sta popolna poletna odtenka. Obožujem Lily Lolo zaradi njihovih kakovostnih tekstur, krasnih odtenkov, obstojnosti. Popolno darilce. 



"Vegi ni trend, je odnos do življenja, za katerega se lahko vsak potrudi. Tudi jaz"!










Komentarji

  1. Sami čudoviti izdelki, da o fotografijah sploh ne govorim... vau, prelepe so. :)
    Lily Lolo je odlična znamka, že sam izgled izdelkov je vaau, tako minimalističen in prikupen. :) Pa Zao paletka je zelo mamljiva. :P

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar