• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAJLJUBŠI ZIMSKI








Najljubši zimski izdelki so najbolj mehki, dišeči in prijetni za uporabo. Zima je z njimi bila lahek negovalni izziv. 


Ne bom pisala dolgih romanov, zakaj so mi všeč? Ampak bom zapisala, da so izdelki, ki jih vidiš na fotografijah vredni omembe, ne samo zaradi kakovosti sestavin, temveč tudi zaradi njihovih zgodb. So naravno in ekološko usmerjeni, niso testirani na živalih in so varen izbor zate ali za tiste, ki jih imaš najraje. Vsi so mi tako ljubi, da težko izberem samo enega najljubšega, bi pa izpostavila Miin oljni serum Lempea Uni, ki je vrhunsko multivitaminsko obnovitveno olje, ki je nepogrešljivo v vseh letnih časih. Je eden izmed najboljših negovalnih izdelkov, ki sem jih preizkusila v zadnjih dveh letih.

Kje jih najdeš?

Lempea Uni, Flow. K. piling za telo jagoda - limeta in Olivellino čudovito negovalno olje za telo v pudrastih notah, najdeš v moji najbolj srčni spletni trgovini Kozmetix.si

Dr. Organic serum Maroški argan in Natura Siberica nočna učvrstitvena maska za obraz, te čaka v vseh Tuševih drogerijah. Odlična izdelka. 

MuLondon Organic izdelke najdeš na uradni spletni strani MuLondon, medtem, ko te Greenfrog Botanic pričakuje v najbolj rožnati spletni trgovini Rozca.net.


Imaš tudi ti svoj najljubši zimski negovalni izdelek?




















Komentarji

Objavite komentar