• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNE NOVOSTI


 


Res je fin občutek, ko lahko v svoj pomladni kupček umestim le nekaj izdelkov, ki so skrbno izbrani, da se bodo s svojimi učinki pokazali v vsej svoji lepoti. 


Vem, da SPF zaščita v klasični negi ni isto, kot zaščita s sončno kremo, ampak vsaj potolažim se, da ob prvih sončnih žarkih nase nanesem nego, ki vsebuje nekaj zaščite pred sončnimi žarki. Natura Siberica ima pri nas na voljo tri različne kremice z zaščitnim faktorjem. Moj izbor: Natura Siberica dnevna krema z mandžursko aralijo za suho kožo SPF20. 

Flow Kosmetiikka serum za obraz proti staranju za suho in občutljivo kožo, bo serum te pomladi. Miina Lempea Uni si zasluži nekaj premora, da se morebiti le lahko navdušim še nad kakšnim drugim ekološkim serumom. 

Nelipotov kremni deodorant, ki diši po sladkih bombončkih in mi je tako všeč po samem vonju, da ga moram imeti nekje v blžini. Ne kliče samo vonja po pomladi, ampak kar po poletju. 

Ker kreativno pisanje vsebin od mene terja veliko časa, ki ga posvetim za računalnikom in me zaradi tega velikokrat boli tudi glava, moram obvezno preizkusiti Dr. Organic roll - on Head Easer, da se 100% prepričam, če delujejo. Aromaterapija mi je vedno bolj všeč.

Zao makeup osvetljevalec 310 Pink champagne, bo čudovita, sijoča pomladna popotnica, ki jo moraš preveriti tudi ti. 

Vapour Organic Beauty kremna podlaga v stiku 115 za naraven videz in sijaj. Čudovit mini dodatek za lepo kožo, še posebej v kombinaciji z oljem. 



Kaj boš pa ti z užitkom testirala to pomlad?




















Komentarji

  1. Hello, thanks for the information. Have a nice day
    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta roll-on za glavobole me prav zanima, ker me večkrat glava boli in bi bila vesela, da ne rabim vedno vzeti tablete. :) Osvetljevalec je čudovit in verjamem, da bo postal tvoj najljubši. Nisem pa vedela, da ima Natura Siberica kremo z SPF, ful dobro. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar