• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MONIKA GOES GREEN: RECIKLIRANE EMBALAŽE


Vas je pritegnil moj zelen naslov. Inspiracijo v naslovu sme našla med green beauty blogerji, ki jih trenutno redno berem in spremljam. Trenutno me inspirirajo s pomenom recikliranja.


Ta teden se zeleno ne obnašam samo do svojih negovalnih in make - up izdelkov, temveč dajem pozornost tudi embalaži. Reciklirani embalaži, ki je prijazna do okolja. Iskanje kvalitetnih embalaž, ki so prijazne do okolja niti ni več tako naporno, saj je vedno več znamk, ki se trudijo v tej smeri in namesto plastike svoje izdelke napolnijo v steklene in lesene embalaže.

Moj izbor

Flow Kosmetiikka ima že res veliko svojih produktov v steklenih, temnih (črnih) embalažah. Tudi njihovi novi deodoranti so dobili stekleno preobleko.

Zao makeup lesena bambus embalaža, ki je uporabna znova in znova, saj porabljen produkt brez težav nadomestite z refilom. Krasi naslovno fotografijo blog zapisa in ga najdete pri ekopleme.si.

Boho Green Make-up (reciklirana kartonasta embalaža), pri vseh njihovih make- up izdelkih.

Mia Hoyto (bela steklena embalaža) pri serumih in oljih.

MuLondon (steklena embalaža) njihovih maslenih krem za nego telesa.

Nordics (bio razgradljiv lesen ročaj) ekoloških zobnih ščetk.


Porabljene embalaže, stekleničke lahko brez težav reciklirate, bodisi tako, da jih pravilno razvrstite v odpadne smeti, ali pa jih uporabite drugače. Stekleničke od olj, kremic, lahko nadomestite kot mini vazice, ali pa posodice, v katerih lahko izdelate svoje svečke. 













Komentarji

Objavite komentar