• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

OSEBNI IZZIV: 21 DAY FIX


Nikoli ni bilo lahko. Niti malo. Mogoče samo postopoma lažje. 

Moja osebna motivacija ni zunanja podoba, temveč počutje odznotraj, bistvena razlika

Trudim se za svoje notranje ravnovesje, umirjen um, ki je včasih celo preveč umirjen, ampak ne znam biti več brez nekakšnega zena nad svojo glavo. 

14 tedenski izziv Fokus T25, 9 tedenski izzziv Popolna postava, 3x opravljen 21 day fix, so vadbe, ki jih poleg joge lahko še vedno opravim. Nekatere z več napora, spet druge z manj.

Moja najljubša je zagotovo 21day fix vadba, ki je zasnovana tako, da je dejansko nikoli ne zasovražiš, vsaj jaz je nisem. Poleg tega pa naj te ne bo strah, ni poskakovanja s katerimi bi prestrašil -a svoje sosede v sp. nadstropju. 

Upper fix, za zgornji del telesa, Dirty 30 z veliko vajami z utežmi, pilates Fix in Joga Fix so bile daleč moje najljubše 30 minutne vadbe v programu. Kardio pač nikoli ni tako enostaven, vaje za spodnji del trupa, noge ravno tako ne, da bi bile favoritke.

V treh tednih brez težav, na zdrav način izgubim 2 kg, poleg tega pa svoje prehrane nisem pretirano spremenila. Obvezno sem črtala pekovsko pecivo, le to je bila moja šibka točka zadnjih nekaj mesecev. 

Obvezni dodatki spiruline, cholere, konopljinih proteinov. Toplo ti priporočam konopljine proteine, izredno dobro vplivajo na počutje. Jaz uporabljam Specialove, ki jih najdeš v Tuševih trgovinah. 

Kako se počutim? Super, aktivno, gibčno, polno motivacije. Ko naredim vadbo, bi lahko čez dve uri naredila še eno :). 

21 Day Fix sem pred več kot letom dni našla na Partisu, urnik vadbe pa kar v Googlu v kategoriji fotografij. 

Če se odločiš za super pomladni fitnes izziv naj ti bo v užitek, zagon, motivacijo. Tega ne delaš za druge, za zunanjo podobo, temveč ZASE, za SVOJE počutje in tvoj zen znotraj tebe! Mogoče bo na trenutke naporno, ampak, ali ni izziv, da lahko narediš res lep preklon popolnoma brez težav, se počutiš vrhunsko, ko šibaš po hribu navzgor, postajaš pri vadbi vedno močnejša in kletvice, ki bi na začetku morebiti kar drvele iz tebe, preprosto izginejo? :)

Pravim, da moraš šport imeti rad, ali pač preprosto ne. Vmesne poti pri meni več ni. 


Srečno v športnem izzivu, ki ga boš, ali pa tudi ne vzljubila. Jaz ga vedno znova. 21 day Fix že četrtič.












Komentarji

  1. Trenutno delam Focus T25, preklinjam zraven. :D Ampak bi rada naredila alfo in beto potem pa šla na 21 day fix, ki je tudi moja najljubša. Dejansko sem pri 21 day fix vedno lahko spremljala napredek in iz dneva v dan sem vaje lahko izvajala bolj intenzivno. Tiste sekunde počitka vmes, da se nadiham, so pravo olajšanje, medtem ko pri Focus T25 to pogrešam. Na koncu je počutje neprecenljivo, pa čeprav skoraj “umiraš” zraven. :D
    Super motivacija si in ekstra pridna si! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. great ost, dear! have a nice day!
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar