• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VEŠ, MENI PA JANUAR 2018 NI ČISTO NIČ KAJ VŠEČ!


Ne vem, v zadnjem obdobju v moji orbiti bdi oblak, siv, čuden, zmešan oblak.

Meni osebno nič ne manjka, sem kreativna, ustvarjalna, delam stvari, ki me veselijo, ampak nekateri ljudje, posamezniki pa bijejo hude čase. 

Res hude čase!

Se borijo z boleznijo, razpadi zvez, so resnično nesrečni.

Januar, je res kot detox. Na vseh področjih. Res si želim, da se konča, da se ta njegova energija prenese nekam daleč stran. 

Vedno pravim, da se vse zgodi z razogom. Bolezen, bolečina, ljubezen, sreča. Vse. 

Strah, koliko strahu je porebno, da lahko zadihaš, da se sprostiš. Koliko tesnobe, koliko bolečine, da lahko občutiš svoj duševni mir. 

Ta trenutek imam v svojih mislih osebo, ki mi predstavlja mnogo več, kot samo dejstvo prijateljstva. Mnogo več, kot sem si dejansko predstavljala. Trpi, joče, se bori s sabo in z drugimi. Vse samo za življenje, ki ni vedno lepo in prijazno. 

Včasih si želim, da bi se sama znala ustaviti, zadihati, še bolj skrbeti in paziti nase. Paziti na svoj stres, reakcije, obremenjevanje. Stres je tihi ubijalec, če ga ne znaš umiriti, nas bo vse pripeljal do mere, ko preprosto NE bomo zmogli več. Pa je vredno, se vprašam?

Prosim delajte v svojem življenju to kar vas veseli, tvegajte, upajte si, mislite širše. Ne obsojajte in bodite pristni, realni, skromni. Smejte se, veliko se objemajte. Zakaj se ljudje tako zelo branijo močnih in toplih objemov. In jočite, veliko, vedno, ko morate in to čutite.

Predvsem pa pazite nase, na svoje zdravje. Vaše telo, vaš notranji mir je trend, ki bi ga morali vnesti v svojo rutino. Niso trend ličila, popolni make-upi, draga nega, ampak vaš notranji mir in odnos do sebe kot celota. 


Ko bo za vas duševni mir postal pomemben, boste resnično želeli delati na tem. 





















Komentarji

Objavite komentar