• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DR. ORGANIC LINIJA Z AKTIVNIM OGLJEM


Veš katere marketinške poteze resnično nisem marala? Tiste z črnimi maskami, pilingi, ki ustvarijo na tvoji koži čudeže, očistijo tvoje pore do popolnosti in so nuja v negovalni industriji. 


Res nisem marala tega pompa, zato mu tudi nisem podlegla. Sama navijam za nežne, a efektivne negovalne izdelke, ki koži ne porušijo njenega Ph-aja, je dodatno ne izsušijo, izzovejo nevšečnosti in so prijetne za uporabo. 

Vem, da boste mnogi mislili, da je tudi moja objava napihnjen balon polen pohval, ampak naj vas potolažim, da za vsakim izdelkom stojim skupaj s svojo osebnostjo, dušo in kožo :). 

Veš, zakaj jo tako rada uporabljam? Ker je nežna, izredno nežna, prijetnega naravnega zeliščnega vonja in ne vsebuje nepotrebnih umetnih dodatkov. Nič ni lepšega od naravnega vonja.

Linija z aktivnim ogljem znamke Dr. Organic je prvotno mišljena za masten, problematičen tip kože, a ustreza tudi mojemu mešanemu tipu, ki ima sedaj v zimskem času suho povrhnjico. 

Zanimivosti: aktivno oglje lahko na svojo težo adsorbira kar 200x večjo težo, v medicini pa se uporablja že več kot 10. 000 let. Razstrupljanje in čistilni učinek sta njegovi najbolj popularni funkciji. Aktivno oglje Dr. Organic je pridobljeno iz hrastovih dreves, gojenih v trajnostnih in urejenih gozdovih, ter v kombinaciji z preostalimi bioaktivnimi sestavinami tvori nežno, a efektivno čistilno nego.

Obožujem čistilni gel, ne z namenom, da z njim odstranjujem ličila (tukaj svoje vrhunsko delo opravi Natura Siberica White Blanc gel za čiščenje obraza), temveč po tem, ko le ta že odstranim in si želim nekaj več čistilnega učinka. Izredno prijeten, nežen in efektiven. Mojo kožo naredi gladko, nežno  in mehko na otip, poleg tega pa ji podari prijeten naraven sijaj. Maska je krasna na predelu čela in nosu, uporabljam jo 2x tedensko in po redni uporabi opažam veliko bolj čisto kožo. Piling je mehanskega izvora in sem kot ljubiteljica ne mehanskih potrebovala nekaj časa, da sem se privadila na njegovo teksturo. Je izredno efektiven, v uporabi 1-2x mesečno. Kombinacija vseh 3 izdelkov je čista, gladka, prijetna  koža na otip.

Nega las vsebuje šampon in balzam za lase, ki ga definitivno priporočam mastnemu lasišču. Mojemu suhemu in občutljivemu veliko bolj ustreza kokosova linija. 

Nega telesa razvaja s super črnim gelom za prhanje, ki vas poživi, prebudi, kože pa ne izsuši in je resnično prijeten za uporabo. Že samo zaradi barvnega odtenka je extra drugačen. 

Priporočam jo: ne samo beauty navdušenkam, sama bi jo priporočila tudi vsem moškim. Še posebej tistim, ki iščete nežno, čistilno nego.

Cena za posamezen kos: od 8,99 eur- 9, 99 eur. 

Kje jih najdeš? Dm poslovalnice po celi sLOVEniji.

Moj nasvet: tvoja koža je samo ena, pred uporabo vsakega izdelka pomisli najprej na njene potrebe. Za dobro in kvalitetno nego je ključ uspeha poznavanje svoje kože. Ko boš osvojil- a le te, bo izbira nege enostavna in efektivna.