• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LEPOTNI REVIEW: NARAVNI IZDELKI NATURA SIBERICA






Da je moj osebni izziv izbrati najljubše izdelke naravne znamke Natura SIberica bil še težji sem si izbrala število 6.


Zagotovo moj najljubši izdelek izmed vseh izdelkov Nature Siberice je čistilni gel za obraz Caviar De Russie Age- Delay Cleansing face gel. Nežen, a tako zelo učinkovit. Hitro in enostavno odstrani vsa ličila, ne draži oči in ti ga maximalno priporočam. Meni je všeč vse od prve uporabe. 

Zobna pasta Polar Night je s svojim dodatkom aktivnega oglja izredno efektivna zobna pasta. Ne bo vas navdušila v smislu, da se med samo ustno nego v vaši votlini dogaja karkoli posebnega, pogrešali boste peno, vendar pa je končni učinek izredno čistih, lepih zob prepričljiv akter v ponovno uporabo. 

Energijska maska za obraz. Preprosta za uporabo, prijetna, nežna, vlažilna, cenovno dostopna in potovalno priročna. Moj obvezni dodatek za dni, ko je časovna stiska v ospredju.

Krema za predel okoli oči Beluga Caviar, ker ustvari nežno napeto, smooth in navlaženo  kožo pod očmi. Izredno prijetna tako po sami teksturi in učinku. 

Nočna krema za telo, ki kožo pomladi in učvrsti. Oh, ta njena tekstura. Kremno gelna, smooth in vlažilna. Z izredno lepim vonjem in učinkom. Moja najljubša za zimsko nego. Embalaža vas bo s svojo velikostjo iz potovalnega vidika odvrnila, vendar obljubim, da je po učinku in občutku na koži čudovita. 

Dnevna krema za obraz  intenzivna hidratacija Blanc de Blancs, krema, ki zagotovi točno to kar obljublja. Intenzivno vlaženje, prijeten občutek na koži in izredno prijetno mehkobo. Ena redkih krem za obraz, ki me je v zadnjih mesecih navdušila. 


Ob izbiri nove nege, nikar ne prezri izdelkov Natura Siberice, ki jih najdeš v Tuš drogerijah in Dm poslovalnicah. 

Če boš v nakupovalno košarico napolnila vse do 15 februarja in shranila račun od vsaj dveh Natura Siberica izdelkov, pa se obvezno javi preko maila ali spletnega obrazca saj lahko osvojiš oddih na Rogli za 4 osebe, ali pa enega izmed 5- ih setov Natura Siberice. 

Klik do nagradne igre TUKAJ.