• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KAKO SE PA TI POČUTIŠ V SVETU MAKRO BLOGERJEV?


Vprašanje, ki je povod za moj zapis in ga nisem slišala ne prvič in verjetno ne zadnjič. 

Kako se počutim? Iskreno povedano, super :). 


V Sloveniji ne čutim pritiska makro blogerjev, smo premajhni, a vseeno je število 2 K mikro v primerjavi z 10, 20, 30 K, ki mi predstavlja makro.

Ne živim obremenjenega življenja, kaj in kako moram. Blog je moj hobi, ki je priznam, prinesel nekaj več, ni pa moj kreator življenja, od njega nisem odvisna in mnenja ljudi sprejemam popolnoma sproščeno.

V moji branži, ko veliko pišem, govorim o lepoti, naravno in ekološko usmerjeni lepoti je pridobivanje številk velik zalogaj. 

Lažje bi bilo, če bi v vso svojo zgodbo vpela več sebe, več svojega zasebnega življenja, utrinke, ki so bistveno bolj zanimivi, kot opis še ene kreme za obraz, ki jo po vsej verjetnosti že poznaš. Preverjeno!

Ampak poanta na mojem blogu in preostalih družbenih omrežjih ni zbiranje ljudi, ki me realno gledano sploh ne prebirajo in so odzivni le takrat, ko naznanim novo nagradno igro. Raje vidim, da vas je le 5 in uživate v isti filozofiji kot jaz. 

Veš, kot mikro bloger, ki nima zavidljivih številk ti lahko uspe drugače. S svojim odnosom, trdim delom, kvaliteto. Izdelkom, ki so ti všeč lahko narediš njihov lifestyle. Jaz jim posvetim čas, jim namenim lepo fotografijo. Lahko sem podpora, vsak dan in ne samo na dan plačila. Podpora, ki je ob tebi vedno, ko jo potrebuješ. A zato, moram močno verjeti vate in v tvoje izdelke, brez tega tudi meni žal nobeno še tako krasno povabilo ne bo ogrelo srca.  

Najlepše mi je, ko sedim na kavi z ljudmi s katerimi sproščeno klepetamo o tem kaj in kako bomo ustvarjali, se tikamo, nič fini, a na koncu vsi vemo, da je nekje v ozadju profesionalen odnos, delo, ki ga bo vsak izmed nas cenil in spoštoval, ko bo opravljeno. 

Blog mi je prinesel ljudi, ki ne krojijo samo profesionalne plati življenja, ampak so vstopili tudi  v del zasebnosti in v odnosu naredili korak več. 

Če se obremenjuješ s tem, da mikro ne prinese nič, odmisli, predihaj in ne pozabi, da se za vsakega najde delo, na tebi pa je kako ga boš opravil. Če močno verjameš vanj in se CENIŠ, te naj ne bo strah ceniti svojega časa in truda. To, koliko boš napredoval je osebni izziv, ki terja veliko truda. 

In prosim ne obremenjuj se s popolnimi fotografijami, številkami in s tem, da v tvojem krogu ni poznanih ljudi, ki bi te lahko potisnili v ospredje. 

Ne pozabi, jaz krojim nekaj krasnih zgodb, pa sem le mikro bloger, ki lahko izza ozadja opazuje odnos besede makro. In verjemi, velikokrat je ravno mikro tisti, ki s svojim odnosom, premaga makro. Tudi ti jih lahko. 











Komentarji

  1. Kok lepo zapisano. <3 jaz tudi uživam kot mikro bloger :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Izvrstna objava :)

    Jaz makro blogerjev ne spremljam, so mi vsi po istem kopitu.

    Si želim več blogov kot je tvoj :)

    Edinstven in z dušo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iiii, hvala draga Katja. Miniji smo zakon, ker imamo makro srce:)

      Izbriši

Objavite komentar