• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NEGOVALNE NOVOSTI PRI MENI DOMA









Veš, sem vesela, da je v tokratnem izboru novosti na testu manj izdelkov kot običajno. So pa le ti skrbno izbrani, dostopni in nekatere znamke imajo pri meni že prav posebno mesto v srcu. 

Saj veš, da je Tina iz Glina.si ena mojih najljubših ustvarjalk naravne nege iz gline. Njeni izdelki so res posebni. Preprosti, a učinkoviti. Tina ne bi bila Tina, če ne bi ustvarila še kremice za obraz, ki je ultra vlažilna, njena tekstura pa pravi puhek, zračnih mehurčkov. 

Zeliščno posestvo Cvetka, me je razveselilo še z enim krasnim naravnim izdelkom, balzamom za lase, ki dejansko deluje. Cvetka ve, kako do mehkih, sijočih las na naraven način, jaz lahko potrdim samo to, da ji je na moj tip las uspelo :).

Olivov balzam za stopala. Oh, če to niso ene najlepših embalaž, ki jih premorem, no poleg Mie Hoyto, ki je minimalizem in luksuz v enem. Krasna, lahkotna nega stopal, ki se hitro vpija in ustvari prijetno gladko kože. 

Istro Organic zares komaj čakam, da vam jo v kratkem predstavim. Znamko, naravne sestavine, ljubezen, ki prihaja iz Istre. Ob prvi uporabi sem se zaljubila v sivkin hidrolat, saj mojo kožo ustvari prijetno mehko in gladko na otip. Izdelek od katerega sem pričakovala malo, dobila pa veliko :). 

Dr. Organic linija z aktivnim ogljem. Noro, super je. Efektivna, čistilna, prijetnega vonja in posebna. Črnega gela za prhanje res ne najdem na vsakem koraku. 

Melvita koncentrirana maska za obnavljanje las, me iskreno niti ni tako navdušila, da bi jo kupila še enkrat, a jo bom kljub temu porabila do konca. Pogrešam nekaj več učinka in mehkobe, je pa zagotovljen lesk. 

Epsom Soap trdo milo, komaj čakam, da preizkusim, preko ovojnega papirja zaznavam izredno prijeten vonj. Bogato je z minerali in primerno za različne tipe kož, tudi tiste z kožnimi težavami. Preveri, če ga še imajo pri Rozca.net. 


Za konec pa še nov dizajn Borisovih ogledal znamke MuLondon, a ni čudovit?


















Komentarji

  1. Oliv’ balzam za stopala je super, ampak poleg tega potrebujem še nekaj bolj hranilnega. :)
    Gel za tuširanje od dr.Ogranic je meni zelo všeč, črna barva ga naredi prav posebnega. :) Tina pa ima res čudovite izdelke. <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno, zelo mi je všeč :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar