• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JANUAR 2018









Kako izberem svojega mesečnega favorita? Preprosto. V uporabi je zagotovo vsak dan. 


Nega

Natura Siberica Caviar De Russie čistilni gel za obraz je že tri mesece zapored eden izmed mojih najljubših izdelkov za čiščenje obraza, ter že tretjič zapored mesečni zmagovalec. Nežno odstrani vsa ličila, kože pa dodatno ne izsuši. Obožujem ga. 

Mia Hoyto Lempea Uni multivitaminsko obnovitveno olje je v moji negovalni rutini že tako samoumeven izdelek, ki ne manjka v niti enem samem letnem času. Moja tretja embalaža. Večkratni mesečni zmagovalec je olje, ki moji koži ustreza v vseh pogledih in bi ga priporočila čisto vsakemu tipu kože. 

Dr. Organic Aloe Vera dodorant, pa moj najljubši deo v preteklem mesecu. Njegov nežen, a svež vonj, občutim tekom celotnega dneva in preprosto pogrešam ga, če ga pozabim nanesti. Preprost za uporabo, na moji koži pa izredno efektiven. 

Ličila

Boho Green Make-up mineralni puder v kamnu je moja najljubša podlaga preteklega meseca. Nežna, lahkotna, prijetna, svilnata na otip. Čutim kako moja koža diha, poleg tega pa izgleda tako naravno, da niti ne opaziš, da jo nosiš. Poleg tega pa se popolnoma zlije s tenom moje polti. N1 izdelek, ki ga najraje nanašam s kabuki čopičem znamke Lily Lolo. Toplo priporočam.

100% Pure Fruit Extract Concealer je najboljši naravno- ekološki concealer, ki ga trenutno uporabljam. Lažje prekriven s svojim izredno svetlim odtenkov osvetli, se ne vseda v gubice in se lepo zabrisuje. 

Lily Lolo maskara za lepe, dolge in z volumnom obdarjene trepalnice, ki so zagotovo opazne. Najbolj efektivna maskara v volumnu izmed vseh naravnih, ki sem jih testirala. 


Mesečni zmagovalec: Natura Siberica Caviar De Russie čistilni gel za obraz

























Komentarji

Objavite komentar