• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNIH NAJLJUBŠIH 6


Pastelno rožnata/vojaško zelena in rjava, bodo pričele moj zimski prehod na pomlad.

Mlečna, nežna, pastelno nude rožnata v vseh niansah bo v prihajajoči pomlad tista, ki jo v vsaj enem kosu moraš imeti. Jaz pred leti nisem marala rožnate v nobenem odtenku, še sedaj dvomim, da bi nosila izrazito pink barvo, vendar pa so pasteli v zadnjih 4 letih postali moja ljubezen in nič ne morem mimo tega, kako sveže barve so lahko tudi klasične pastelne. Protiutež nežni rožnati, pa olivno-vojaško zelena in rjava, za mojo rock dušo, ki vedno trka na moja vrata in me opominja, da je to bila pred leti moja večna izbira poleg črne.

Šal/ New Yorker: pastelno, mlečno rožnat, od moje predrage Nine, ki me tako lepo razveseli, vedno, ko to najbolj potrebujem. 

Športni copati/ Bershka: takoj, ko me ne bo več zeblo v noge.

Suknjič/ Stradivarius: Vojaško zelene barve, v športno-eleganti kombinaciji, za prehodno obdobje, k All Starkam in jeansu.

Torbica Takko: ravno dovolj velika za denarnico in telefon, za dni, ko ne želite s sabo nositi gore izdelkov. 

Tulipani/ Lidel, Hofer, vsaka prva cvetličarni, ki mi pride naproti: ker pač ne morem brez njih in sem največji potrošnik le teh :).

Tarte:/Tarteist Pro To Go pallete: za popolno sijoč predel, nad lično kostjo, za prijetno toplino na obrazu. Moj pomladni must have. 





Imaš tudi ti kakšen kos, brez katerega ne boš začela pomladi?













Komentarji

  1. Čudovita objava. ♡ Jaz zagotovo ne bi mogla brez PF Bronzerja z vonjem po kokosu in Charlotte Tilbury Very Victoria šminke. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična objava - tako kot vedno! ♡
    Pri meni je že od sredine februarja čisto pomladni vibe - roza bomber jaknica, choker in defintivno Catrice Strobing Pen osvetljevalec ♡

    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz pa od nekdaj obožujem roza in to v vseh odtenkih. ;) Nasploh imam rada barve, roza in modra pa sta najlepši. Must have kosi pri meni so trenutno bele allstarke, usnjene addidaske (v mokrem vremenu), pomladni lahek šal (s svetličnim vzorcem ali enobarven) in pa velika torba, da lahko spravim knjigo notri :)

    http://knjigoljubka.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo! Zelo mi je všeč šal ter čevlji! Ta barva je res božansla, lepo nosi! <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar