• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SERUM ZA RAST TREPALNIC L´UX- FACTOR









Presrečna, ker serum deluje na mojih trepalnicah, presrečna, ker s tabo lahko delim pozitivno mnenje in rezultate. 

Če bereš in spremljaš moj blog, veš, da sem velik kritik, včasih prevelik, za to mi je nekje v ozadju serum za rast trepalnic L´ux- Factor* iz naravnih sestavin, predstavljal dobro reklamo, marketinško potezo in vanj nisem 100% verjela. Ampak, me je navdušil. Ne za to, ker sem ga lahko testirala, niti ne zato, ker ga uporablja nešteto zadovoljnih uporabnic, ampak za to, ker je na mojih trepalnicah deloval in še deluje. 


Kratke, a goste trepalnice, ki pogrešajo dolžino so bile pravi izziv, kaj od njih s pomočjo seruma dejansko pričakovati. Gostota ni bil moj osnovni cilj, je pa bila dolžina, in le te sem si resnično želela. Preprost način uporabe, z aplikatorjem s katerim sem ob natančnih nanosih ob robovih veke nanašala prozorno tekočino (brez vonja) in s tem vadila tehniko eyelinerja, 2x na dan, tudi z dnevi, ko sem nanj pozabila, je po 5 tednih uporabe, izpraznjeni embalaži mojim trepalnicam zagotovil izjemno dolžino, nekaj volumna. Priznam, da pri sebi prvih 14 dni, nisem opazila bistvene razlike, prve spremembe sem zaznala po 3 tednih uporabe, ob koncu testiranja, pa rezultat lahko presodite sami. Ni pomembno kako slabo, dobro maskaro nanesem, trepalnice so dolge, na trenutke že kar predolge in imam občutek, kot da nosim umetne trepalnice. Na fotografiji nosim samo 1 plast maskare, dveh že ne upam ;). 


Varen za uporabo, ne draži oči, dermatološko testiran, kot tretma za rast trepalnic, kot tretma za krepitev le teh, L´ux-Factor lahko kupiš v spletni trgovini L´ux- Factor, kjer boš za 28 dnevni paket odštela 39,90 eur. Če pa jih boš spremljala preko njihovih družabnih omrežjih IG, FB, boš zagotovo ujela tudi kakšno kodo za popust. 



Uživaj v svojih lepih trepalnicah :).



















PR izdelek*

Komentarji

  1. Kere pa učke. <3 Super objava, me veseli, da ti je pomagal. Mogoče pa enkrat investiram denar v to zadevo. :) Me zanima kako bo tudi ostal efekt, ko prenehaš uporabljati izdelek. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Great post dear!

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar