• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MOIKA: SLOVENSKA NARAVNA NEGOVALNA KOZMETIKA



MOIKA je slovenska naravna kozmetika, proizvedena iz lokalnih in naravnih sestavin.

Ko sem dobila priložnost testirati Moikine naravne izdelke, sem si rekla, da tukaj ni nobenega dvoma, da le tega ne bi naredila. Izdelki, ki sem jih testirala so manjše testne verzije. Tovrstna oblika mi je osebno zelo pri srcu, saj vem, da jih bom, lahko brez težav, preden jim poteče rok uporabe, porabila. 

Moj tip kože: suha, z kožnimi nepravilnostmi.

Pomarančni čistilni gel za obraz: ima precej močan vonj in sem potrebovala dober teden dni, da sem se nanj privadila. Formula je izredno nežna, odstrani vse nečistoče, verjeli ali ne tudi maskaro. Ne peče in draži oči, kožo pusti prijetno nežno in neizsušeno na otip.

Nežno ognjičevo mleko za čiščenje: prijeten naraven vonj, ki s svojo formulo izredno dobro očisti kožo. Privaditi sem se morala samo na njegov barvni odtenek, ki me spominja na odtenek tekoče podlage, in posledično nisem bila najbolj prepričan ali je odstranil vse nečistoče. Kožo popolnoma nič ne izsuši in jo pusti mehko na otip. 

Vrtnični cvet v vodici: ne maram vonja vrtnice v kozmetičnih izdelkih razen, če je kot Moikin, nežen, naraven, malce zbleden. Krasen, preprost tonik, ki koži doda nekaj hidratacije in jo na otip naredi nežno in mehko in je ne izsuši. Zaradi rožne vode melise doda čez čas prijeten svež vonj.

Suho ričkovo olje in intenzivni vlažilni šipkov serum za obraz: oba odlična v formuli, suho ričkovo olje spominja na suha olja, ki so manj bogata od npr. klasičnega šipkovega, arganovega, a vendar se lepo vpije v kožo, jo naredi mehko. Vlažilni serum pa v lahkotni kremni teksturi, hitro vpojni, nemastni in dovolj vlažilni, kot samostojen izdelek ali dodatek kremi. Vonja sta popolnoma naravna, pristna, prijetna.

Cvet nerolija hranljiva in vlažilna krema: prava kraljična vseh izdelkov, ki jih testiram. Lahkotna, prijetna tekstura, ki se izredno hitro vpije kožo in le to naredi mehko in navlaženo tekom celotnega dneva. Ni mi povzročila nobenih nevšečnosti na koži in je več kot odlična pomladna nega.


Iz moje strani odobravam popolnoma vse MOIKINE izdelke, ki sem jih testirala v cenovnem rangu (full size) od 12, 20 eur do 28,10 eur, in ti jih toplo priporočam, da jih preveriš. Pri extra prijazni ustanoviteljici Darji se pozanimaj glede nakupa testnih verzij, saj bodo le te v prihodnje na voljo. Pokukaj na spletno stran MOIKA, preveri njihov FB profil @moikakozmetika, ter na IG profil moikanaturalcosmetics, ter pobrskaj še po vsej preostali ponudbi, ustrezni na tvoj tip kože.

































PR* izdelek. Zaradi testiranja testnih verzij o spremembah na koži zaenkrat ne morem govoriti. Seznam sestavin, ki bi ti v izdelkih znale biti tuje, ti z veseljem opišem, saj sem za obrazložitev le teh prosila tudi sama. 

Komentarji

Objavite komentar