• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLAD Z OLIVELLA NARAVNIMI IZDELKI



Olivella je naravna kozmetika na osnovi 100% deviškega olivnega olja. 

Ollivela Vanilla bath&shower gel me precej spominja na oljni gel za tuširanje z vonjem vijolice, la da je ta baziran na manjšem oljnem efektu. Če si ljubiteljica družinskih pakiranj, 100% olivnega olja potem je linija Olivella morebiti primerna zate. Gel ne izsuši kože, ima prijeten vonj in ga brez težav uporabiš pri svojih otrocih. Osebno sem pričakovala več vonja po vaniliji, pa vseeno prevladuje olivno olje, ki pa je kot celota izredno prijetno.

Olivella Lip Roll- on za ustnice kamilica, je eden tistih pakiranj iz časov, ko so bili roll on glosi na ustnice tako zelo popularni. Priznam, da me ponese v tiste čase. Ima prijetno oljno teksturo, ki ustnice nežno vlaži, jih naredi mehke. Nežen vonj po kamilicah, ki ni vsiljiv. Morebiti ni tako intenziven kot Nuxe Reve De Miel, morebiti kot kakšen drug balzam za ustnice, je kljub vsemu priročen, higienski in ravno dovolj vlažilen pred mrazom. Roko na srce, ko sem imela resnično razpokane ustnice ni pomagal niti Nux-ov balzam, pa sem ga precej opevala :).

Olivella The Olive Conditioner sem morala preizkusiti glede na to kako zelo mi ustreza šampon iz iste linije. Po Alpstories liniji je Olivella druga znamka, ki sem jo preizkusila v tekoči obliki v zadnjih dveh letih. Balzam, ki naredi lase mehke, voljne, gladke in ne- naelektrene mi izredno ustreza. Mogoče bi lahko bil za odtenek še bolj vlažilen, bo za pomlad in do poznega poletja, ravno dovolj za moj tip las (dolgi, tanki, suhe konice, ki nujno potrebujejo obisk frizerja).


Osebno mi je znamka zelo všeč in si na blogu zasluži še več pozornosti. Prvo objavo o Olivellinih izdelkih najdeš tukaj.


Olivella izdelke z 100% olivnih oljem, najdeš v Kozmetix.si spletni trgovini. P.s na mojem FB profilu ti Kozmetix.si podarja Flow K. izdelke. 


















Komentarji

  1. Tale shower gel je res super, prav naraven vonj <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Jsz imam tudi ta gel. Skrajni čas, da ga začnem uporabljati, da vidim kakšen je.😉

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar