• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČUDOVITA JESENSKA NEGA NORMALNE& SUHE IN OBČUTLJIVE KOŽE


Nežne, efektivne in sestavinsko prijazne kremice za tvojo, mojo kožo!


Skin Blossom organska krema za obraz proti staranju in gubam z arganovim oljem ima tako božansko teksturo, tisto nežno in hitro vpojno, občutek na koži pa nežen, lahkoten in silky. Odlično vlaži in je ena izmed mojih favoritov tako v cenovnem rangu, končem efektu, občutku na koži, brezhibno delujočemu dozirnemu sistemu na pumpico in dejstvu, da ne povzroča na moji koži nobenih nevšečnosti. Odlična makeup baza. Primerna za vegane in ni testirana na živalih. Cena: 12,99 tukaj

Nuxe Creme fraiche de beaute zagotavlja 24 urno vlaženje, nemasten občutek na koži in prijetno mehkobo. Vlaži in je primerna tudi za vse z občutljivo kožo. Če si ljubiteljica Nuxe izdelkov, bi ti zagotovo bila všeč. Cena: 31,88 eur tukaj.

Flow Kosmetiikka krema za obraz morska krhlika in brusnica je visoko vlažilna-hranljiva krema za obraz, ki pomiri še tako suho, hrapavo in občutljivo kožo. Njen efekt vlaženja se zazna tekom celotnega dneva. Všeč bi bila predvsem tistim, ki imate radi kombinacijo olj in kreme. Mene vedno navduši kako mehko kožo ustvari in kako zelo odgovarja mi, kljub temu, da je sestavinsko sestavljena tudi iz divje raslih rastlin. Cena: 35,80 eur tukaj

Plantae serum iz plodov in semen šipka je tako nepogrešljiv s svojimi dragocenimi kapljicami v moji negi. Lahko rečem, da bi prekosal kar vse lepotičke na fotografiji, saj čudovito vlaži, vrača koži elastičnost, jo pomirja in zagotovo ne potrebuje nobenih dodatkov in pomoči v nadaljni negi. Njegov močan in izrazit vonj te naj ne odvrne, boš imela toliko raje njegov efekt. Cena: 30,28 eur tukaj.

4 Kids And Us dnevna pomljajevalna krema za obraz je bila stalnica mojih mesečnih favoritov, pa le to še vedno je. Vedno posežem po njej, ko imam občutek, da moja koža doživlja spremembe, izmed vseh ji najbolj zaupam, saj Vem, da je izredno nežna do moje kože, dovolj vlažilna in ne bo povzročala dodatnih mozoljev in mašenja por. Njen izrazit vonj po propolisu me niti malo ne zmoti. Cena: 49,90 eur tukaj.

P.s če želiš dodati svoji negi še čudovit vonj po češnjevih cvetovih z prekrasno teksturo in mehkobo po uporabi, absolutno preizkusi naravno kremico za vse tipe kože iz Hiša Nature, o njej sem pisala tukaj in je izmed vseh kremic ena tistih, ki me zaradi vonja tako zelo osreči :).



Moj nasvet tebi: Olja so čudežni tretma za kožo, obljubim, da se ti bo sam Ph-a povišal ob redni uporabi na mnogo lepih % :).
























Komentarji

Objavite komentar