• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SKIN CARE UPDATE: BIOBAZA& BURT´S BEES& PLANTAE& NAISSANCE


Naravna, preprosta, nežna ampak efektivna!


Že dolgo časa sem imela na seznamu želja Biobazino micelno vodico, ki je sestavljena iz 99% naravnih sestavin. Priznam, da nisem pričakovala, da bo tako zelo efektivna. Je nežna, dobro odstrani makeup, tudi pri maskari se je kar obnesla (mogoče pri  intenzivno črni maskari še vedno opazim, da pusti sledi na sp. trepalnicah). Poleg tega nudi nekaj vlage koži in zaznam nežen mehkoben občutek. Imam jo veliko raje kot dvofazno micelno vodico od Garnierja, pa še količina je res velika (500ml) in jo bom imela za kar nekaj časa. P.s vsebuje morsko sol in dvomim, da je primerna za vsak tip kože, še posebej za kakšno občutljivo kožo. Pred nakupom preveri sestavine.

Burts´s Bees Radiance facial cleanser trenutno uporabljam kot vsakodnevno nego za čiščenje obraza. Všeč so mi nekatere sestavine, efektivnost in neizsušen občutek na koži. Dobro odstranjuje makeup (za izjemo maskare, na očeh ga nisem preizkusila). Tekstura sicer ni moja najljubša (viskozen gel, dejansko jo težko opišem). Je pa cenovno kar zalogaj, 175 ml stane skoraj 17 eur (Muller), se pa počasi porablja. Ampak nisem prepričana, če me je navdušil za ponoven nakup.

Plantae čistilna krema sivka je tista češnjica na vrhu torte, za dni, ko želim koži dodati maximalen občutek mehkobe in vlaženja. Noben izdelek v moji čistilni negovalni rutini ne zagotavlja tako visoke stopnje mehkobe. Je nekakšen SOS za suho, dehidrirano kožo in ti jo toplo priporočam, da jo preizkusiš, če se boriš s suhim tipom kože, povrhnjice. Sama sem potrebovala nekaj časa, da sem se nanjo privadila, sedaj ne morem brez nje (tukaj).

Naissance Australian Tea Tree čistilni gel uporabljam najraje v obdobju predmenstrualnega cikla, ko hormoni radi izgubijo svoj nadzor. In priznam, da je nekaj na njem. Sicer ima izredno gosto teksturo, ne ustvari posebne pene, vonj je precej močan in izrazit, pa vseeno mislim, da dejansko preprečuje nastanek novih mozoljev. Uporabljam ga od julija in ga imam še skoraj polovico (porablja se počasi). Večkrat z njim očistim tudi čopiče. Težko opredelim ali je gel tisti, ki kožo drži v dobrem stanju pred izbruhi, ali je le moje trenutno (končno) bolj umirjeno življenje, morebiti uživanje prehranskega dopolnila MedColl. Več o gelu si lahko preberš tukaj. Cena je za količino odlična in če se boriš z aknami, mozolji bi ga morebiti preizkusila. Izdelek lahko kupiš v spletni trgovini Zeleno zdravje.

Naissance 100% Natura malinovo olje dejansko diši kot sveže izstisnjene maline. Res je, da je v osnovi namenjen mešani, mastni koži, ga dobro sprejma tudi moja normalna koža. Stiskano po hladnem postopku, nerafinirano. Kožo lepo navlaži, pomiri, jo naredi mehko in je med obdobjem PM-sja postal od meseca julija, ko sem ga prejela za rojstno dnevno darilo moja stalnica. Za ceno 13,60 ga najdeš pri Zeleno zdravje.




Si tudi ti dodala kakšno novost v negovalno rutino obraza?



























Komentarji

Objavite komentar