• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAKUPOVALNI DAN ZA MOJO DUŠO!











Miguel G. iz bloga Pieces of me me  je inspiriral s svojo objavo Get the look: Olivia Palermo, kjer je njegova osnova bila bela in svetel jeans TUKAJ. Sama izredno rada spremljam njegove kombinacije in dobim vedno toliko idej. Oliviin look sem zase skreirala v mojem stilu, ki je preprost in nosljiv.


DAN ZA MOJO DUŠO

V Stradivariusu sem ujela super jeans, ki se mi res lepo prilega in je udoben. Na dnu hlačnice so narisane še drobne pikice in nacufan rob. Bile so znižane na 9,99 eur. Iz 9,99 eur sem na 3,99 eur za kos dobila znižani mehki in udobni športni majčki, ki so zadaj malce daljše, (rada imam tovrstne majčke, ki jih odspredaj zatlačim v pas, zadaj pa jim pustim svobodo). Izbrala sem bel in siv odtenek. V iskanju novega perila, ki je zame postalo preveč naporno in mučno, saj je moja košarica postala tako uboga in skopa :) in mi vsi tisti podloženi nedrci ne izpadejo lepo, (beri so napol prazni) si najraje kupim malce bolj športne, ampak vseeno izredno elegantne in res lepe nedrce, ki so mi udobni, sicer niso pretirano podloženi, se pa meni vseeno lepo prilagodijo in se v njih počutim res dobro, čeprav se moj želi kar nekam zmuckati, ga vseeno najdeš v HM-u (cena: znižan: okoli 8 eur). 

 
V Zaro sploh ne smem stopiti, ker od tam prinesem več kot smem, sploh pa ne smem med njihove toaletne dišave, ki imajo tako luštne embalaže, dišijo in so poceni. Sicer vonji niso dolgo obstojni, niti ne tako zelo kvalitetnih not, so pa zanimivi in vonj Fruity je res veliko v uporabi. Lily Pad še čaka, da bo pogosteje na vrsti :). Posamezen kos okoli 7 eur (upam, da se nisem zmotila). V Kiku ponavadi kupim kakšno dekorativo za dom, okrasne blazine, stvari za otroke, tokrat pa sem zaljubila v umazano belo majčko, ki ima na rokavih lahke volančke in na predelu prsi krasi s perlastim zapisom. Izredno je udobna, mehka, zračna in športno-eleganta. Zanjo sem odštela okoli 8 eur. V Tuš drogeriji, so v košarici pristale tudi Auora Scented candles, ki res spominjajo na JK svečke in so res zelo simpatična in super dišijo. Izbrala sem si vonj Mandarin Flower, ki diši tako lepo, sveže, sladko po mandarinah in Jolly Pear, ki je vonj po sladkih hruškah viljamovkah (pozabila se je fotografirati). Res je, da Vam po njih ne bo dišalo celo stanovanje, ampak spalnica pa Vam vsaj malo bo. Posamezni kos okoli 2,80 eur. 






Z veseljem bom s tabo delila tudi drugi del mojega nakupa, me pa zanima, če ti je všeč moj preprost, ampak udoben stil nakupa?





























Komentarji

  1. Wau, krasen nakup Monika! :) Super je, ko se lahko človek takole pocrklja in si privošči kaj za svoje veselje, če je znižano, še toliko boljše :D Krasne fotke si naredila <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Eva, ja res tole cartanje vsake toliko prav paše, pa še lepo je, če takrat, ko imaš v planu, da si nekaj najdeš zase, ker ponavadi ravno takrat nič ne sede na dušo:) In hvala za pohvale, mi veliko pomenijo:)**

      Izbriši
  2. Sami lepi izdelki. ;) Moderc mi je pa zelo všeč. :))) Ženske si vsake toliko časa enostavno moramo privoščiti shopping za dušo. :)**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je ful lep in udoben, ja jaz prevečkrat pozabim na svojo dušo in potem sem šebolj vesela, ko grem v lov tudi za stvarmi, ki niso makeup:)

      Izbriši
  3. Uuu, ful mi je všeč objava. In modrček. Resno. Od "mama" časa dalje, nosim grde mordce, ker so mi vsi ostali obupno neudobi. To so problemi gromozanskih prsi, ampak damn, tukaj bi bila raje na tvojem mestu. No, upam, da s kilami tudi prsa "izhlapijo", sem bila vedno najbolj vesela (in sem se tudi najboljše počutila) z manjšimi.
    In ful sem bila vesela, ko sem prebrala naslov. Nekaj za tvojo dušo. Kako lepo! Plus same lepe pridobitve <3.**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah velika prsa so še večji problem kot majhna. Mama časi so nas čist spremenili,pa mojih veliko izgubljenih kilogramov. Nekak nama niso dali neke srednje verzije:), tale moj modrc je res prileganje v nulo in udoben je, si kupujem samo še take, imaš pa na e-bayu podobne modele samo bistveno cenejše:). :)**

      Izbriši
  4. Same super stvari! Najprej mi je v oči padel tale chic nedrček, ki je čudovit in pa seveda jeans hlače, ki zgledajo že na sliki zelo udobne. Svečke se odlično berejo, jih pa še na žalost nisem zasledila v Tuš Drogeriji - moram definitivno v akcijo ;) xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), ja nedrček pa res izstopa, je super. Svečke pa sem jst našla čisto po naključju,pa so mi ble luštne pa sem vzela dve za pokušino:), so imeli še neke druge vonje,tiste vzamem drugič:)

      Izbriši
  5. Jaa, ful dober nakup, lepe stvari! <3 Podpiram shopping za dušo! ;) :D (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Natalija, mislim, da kar vse punce v večini časa podpiramo shopping za dušo:)

      Izbriši
  6. Thanks <3

    OMG you're amazing!!! I don't have words to describe this :D
    Amazing pieces. In love with your jeans :D

    NEW DECOR POST | Tribal Decor Ideas.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thnaks Miguel to you. Thanks for all inspiration, decor ideas, Diy projects. Keep doing great work;).

      Izbriši
  7. Šoping za dušo je tu pa tam OBVEZEN! :)
    Same super luštne kose si našla, mi je všeč takšna drugačna, modno obarvana objava. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To pa res mora bit,da nas potem fantje lažje prenašajo,da nismo tak tečne,ker kao si nič ne kupimo:)Tudi jaz imam rada drugačne objave, da malo popestrijo blog, pa še sama lahko potem o čem drugem kar me zanima in veseli pišem:)<3

      Izbriši
  8. Lušten nakup! :) Predvsem sta mi v oči padla Zarina parfuma. Sem si enega nekaj časa nazaj kupila in mi je odličen. Pa še cena je smešno nizka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zarina parfumčka sta za svojo ceno super, nista nek presežek, ampak mene nič ne moti, pa vedno, ko grem v Zaro gre en z mano domov:)

      Izbriši
  9. Vse kar si kupila mije zelo všeč. Še posebaj hlače. Če bi bila v Lj, bi jih takoj odšla iskat! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala*, hlače so res lepe, neizgledajo nič posebne pa vseno malce so, pa še poudarijo postavo.Pa še cenaje bila ekstra super.:). P.s če želiš lahko v celju preverim, če so še kakšne in jih vzamem zate. :)

      Izbriši
    2. Joj, hvala zelo prijazno! :) Ampak bi jih morala najprej probati. Se odpravim med vikendom pokukati v Stradivarius.

      Izbriši
  10. Super nakup, hlače so res kjut :D Zarinu parfumi pa res zakon, ponavadi so tudi replike znanih parfumov :) šoping za dušo je pa obvezen!
    J. ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Julia, veš, da nikoli nisem šla za tem kakšne replike so, meni so všeč in niti ne gledam na to, kako obstojni so in podobno. Če mi diši je vseeno kak je:). Šoping za dušo pa mora bit, sploh po kakšnih težkih obdobjih:)♡♡♡

      Izbriši
  11. Super izbor, vse po mojem okusu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :):):) potem smo že dve, ki imava rade simpl ampak preprosto:)

      Izbriši
  12. Super objava, še več takšnih!!!! Super stil imaš.
    Lp, simona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Simona, tak športen, udoben mi je najbolj blizu. Nisem preveč fin tip človeka in nosim tisto kar mi je udobno. P.s se potrudim še za več takšnih, da bo blog malce bolj pester, jaz Vem, da mi paše brat tudi še kj drugega kot samo o kozmetiki:)

      Izbriši
  13. Čisto po mojem okusu...udobno in izi pa tisoč kombinacij! Po vsem tem kar je bilo si zaslužiš <3
    Pa hlače so mi res fuuul všeč <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O hvala dragica moja, veš, da res tudi prav tebe vidim v teh stvareh, jeans, majčka. Za naše prepolne duše moramo kdaj takole poskrbeti:) hlače so pa top, komaj čakam, da jih bom lahka redno nosila:)

      Izbriši

Objavite komentar