• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

FLOW KOSMETTIKKAE: NAJLJUBŠIH NEGOVALNIH ŠEST!








Delim s tabo šest mojih čudovitih Flow izdelkov, ki so mi tako prirastli k srcu, da lahko rečem, da znamka sodi med prvih 5 najljubših v negovalni rutini.


Maski za obraz bright and beautiful skin, ter maska za obraz- puder barjanska robida-mint za mešano in mastno kožo sta svoj prostor na blogu že dobili v posamezni objavi, ki jo lahko prebereš tukaj. Obe sta izredno efektivni, nežni in trenutno edini, ki ju uporabljam. Flow solni piling kokos-limona  je najbolj noro dišeč piling, z najbolj puhasto in zračno teksturo, ki sem ga kadarkoli preizkusila, njegov efekt pa navlažena koža, ki ne potrebuje nobenih dodatkov nege. Pri vonju 100% garantiram v to, da je neverjeten :). 

Organsko obogateno šipkovo olje Flow je zame osebno eno izmed najboljših olj, primerno je za različne tipe polti, kožo pa odlično vlaži, nahrani, pomirja, ji vrača mehkobo in jo regenerira. Tako sem zaljubljena vanj, da ne glede na to, da je poletje, vsak dan kanem kapljico v kremo, ali pa ga nanašam samostojno. Mislim, da mi je koža po vseh sončnih žarkih neizmerno hvaležna. Čistilno olje za nego obraza Flow, ni kot čistilno olje Balea, Babor ali  L´Occitane, ki ga naneseš na obraz in med izpiranjem odstranijo vsa ličila. Flowovo je kombinacija različnih olj, ki z izpiranjem z vodo povzroči okrog oči malo pandico in ga je potrebno odstraniti s pomočjo vatke. Takrat pa deluje efektivno, nežno, ne peče, draži in odstrani tudi tiste težje makeup zalogaje. Meni niti ni več toliko pomembno koliko makeupa odstrani, pomembno mi je še samo to kako je koža po uporabi mehka in navlažena.

Flow Kosmetiikka organski koncentrirani balzam za izpiranje las jesenska vresa je organsko-veganski balzam v tekoči obliki, po vonju kisa, ki lasem nudi mehkobo in veliko sijaja. Sama odmerim 10 ml balzama in mu dodam 2 dl mlačne vode in na to na koncu pranja las s tovrstno mešanico polijem po celotni dolžini sp. dela las. Je malček več dela, je pa tudi lepo, ko na tako naraven način prideš do sijaja in mehkobe. Če ga uporabite na lasišču preprečuje izpadanje las, blagodejno vpliva na občutljivo lasišče in poživlja oslabljene, barvane lase.




Pa ti že poznaš Flow Kosmettikka negovalne izdelke iz Finske, te je morebiti kakšen zamikal? Vse omenjene izdelke najdeš v spletni trgovini Kozmetix.si




Kozmetix.si ambasadorka

Komentarji

  1. Thank you so much my dear :D

    Ohn, I didn't know this brand but seems to be amazing :o I really would like to try this products!

    NEW TIPS POST | How To Keep Your Make Up For Longer.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. This brans is amazinggg:) I hope you can try them one day.

      Izbriši
  2. Definitivno v bodoče moram sprobat kakšen njihov izdelek :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obvezno, ker je res izredno dobra linija in sama njihova zgodba je odlična.

      Izbriši
  3. Excellent post (as always)! Interesting beauty products. xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar