• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MELVITINI BONBONČKI, KI TE BODO NAVDUŠILI

Res jim lahko rečem pravi bonbončki, tisti koži prijazni in narejeni z veliko mere ljubezni. Na fotografiji manjka eden mojih najljubših čistilcev obraza in sicer čistilni žele primeren za vse tipe kože in eden tistih, ki mi ne povzroča občutka izsušenosti. Krasna zadeva in Vam jo priporočam, če iščete sestavinsko dober izdelek, izdelek, ki ne iritira kože, draži oči in dobro odstrani makeup, le pri očesnem bo potrebno malce več časa, da ga odstranite s čistilnim želejem. Danes Vam poleg Melvitinega deodoranta o katerem sem že pisala, predstavljam še Melvitino vlažilno vodico vrtnica in vlažilno kremo za obraz v boju proti prvim gubicam.


MELVITA PULPE DE ROSE VLAŽILNA KREMA ZA VITALNO KOŽO

Melvitin prodajni hit, ki bo prepričal vse tiste, ki svoji koži želite ponuditi vlago, zaščito, hitro vpojnost, mehkobo in občutek napetosti. Kremico sem dobila na blogerskem eventu v mesecu oktobru in seveda se nisem pretirano dolgo zadržala, da je ne bi preizkusila. Kljub temu, da so olja nepogrešljiv del negovalne rutine vsaj 1x dnevno in so nekaj najboljšega kar sem vpeljala v nego svoje kože, v večini primerov zvečer, je čas za pristno oceno prekratek in nekajkratna uporaba ni revelantna in moje mnenje vzemite zgolj kot prvi vtis in občutek. 40 ml izdelka v kvalitetni plastični tubici z dozirnim sistemom na pumpico in prelepim dizajnom me najprej prepriča z nežnim, nevsiljivim in naravnim vonjem. Tekstura kreme ni ena tistih pretirano bogatih,vendar niti ni preveč lahkotna, nekakšna vmesna kombinacija, ki se v stiku z kožo izjemno lepo razmaže in vpija v kožo. Všeč mi je, precej hitra vpojnost in mehek občutek na koži brez mastnega filma, kar bo všeč sploh tistim, ki imate mešano-masten tip kože. Ko se vpije v kožo je občutek navlaženosti zagotovljen. Cena: okoli 30 eur.


MELVITA CVETNA VODICA DAMAŠČANSKA VRTNICA 

Nisem pretirana ljubiteljica vrtničnih vonjem, pa vendarle ima Melvita intenzivna vodica res nežen  in  blag vonj po vrtnicah. Dejansko je lep, sproščujoč in ne moteč. Ni moja prva vodica, te so v moji rutini že precej časa in so zagotovo nepogrešljiv del vlage za mojo kožo. 50 ml izdelka v plastični embalaži z razpršilnim sistemom, dokaj enakomerno razprši vodico po obrazu. Potrebno je nekaj časa, da se  postopoma vpije. Ko se vpije je občutek na koži gladka, mehka koža, brez mastnega občutka. Moje kože ne draži in iritira, ne maši por, povzroča mozoljev.  Super tudi kot fiksator ličil, osvežitev v poletnih mesecih. Res popravlja stanje vlage?, težko odgovorim, rečem lahko samo to, da imam s svojo res skrbno nego baby soft skin, tudi, če jo umijem samo z vodo. In, če so k temu vse te vodice, toniki pripomogli, hvalabogu, sem jim več kot hvaležna. Naj pa poudarim, da so cvetne vodice specifične in vsaka koža na njih različno odreagira, cvetna vodica geranije je ob prvih treh nanosih na vratu povzročila mozoljčke. 50 ml plastenka je priročna potovalna velikost, ki jo brez težav spraviš v kozmetično torbico. Cena: okoli 15 eur.


MELVITA OČIŠČEVALNI DEZODORANT

To je eden tistih sestavinsko krasnih dezodorantov, ki Vam da upanje, da obstajajo tudi dobri dezodoranti. Dezodorant, ki sem ga kupila v spomladanskih mesecih in je bil do meseca novembra edini, ki sem ga uporabljala. Sedaj je bil na testu še CD, ki pa me na žalost zmoti z vsebnostjo alkohola, ki varira visoko na lestvici. Želiščni vonj za katerega sem potrebovala nakaj časa, da sem se ga privadila. Pa vendar je vonj zame sedaj omembe nevredno, saj ga jemljem kot sestavinsko odličnega, tudi, če pretiranega potenja ni prenesel in se ob hudi vročini ni izkazal za ravno perfektnega je omembe vredno to, da NE vsebuje aluminijevih soli in potenje obravnava kot naraven proces, se pravi, da ne blokira delovanje žlez lojnic ampak pomaga preprečevati neprijeten vonj, kar pa je iz naravnega vidika in vidika delovanja našega telesa dobro in popolnoma normalno. Cena: okoli 13 eur. Mojo podrobnejšo oceno in mnenje izpred nekaj mesecev najdeš TUKAJ.

Kaj ti priporočam? Lahko bi rekla, kar vse, vendar izvzamem kremo, ker ni bila v procesu testiranja niti en mesec, vendar mislim, da jo ob ob redni uporabi vzljubila, saj so prvi vtisi več kot fantastični. In tudi moje kolegice soblogerke so zelo navdušene nad njo. Absolutno pa priporočam čistilni žele (ki ga ni na fotografiji) primeren za vse tipe kože, ker je eden redkih, ki ni izsušil moje kože in eden redkih pri katerem sem morala iskati napake :), a in da ne pozabim še na Melvitina olja (arganovo in večnamensko suho olje je odlična zadeva).







Kateri Melvitin izdelek pa je tvoj najljubši?

















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Melvitinih izdelkov še nisem preizkusila, ampak jih bom morala, glede na ta kako jih vse hvalite :)
    In pa vedno lepše slike imaš :D Te lahko vprašam kateri fotoaparat uporabljaš? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni res ustrezajo,sem jih že kar nekaj probala,ampak saj veš kako je pri naravnih rečeh, še vedno se lahko najde kakšna sestavina, ki koži ne odgovarja in potem mogoče nisi najbolj vesel. Sama kar se Melvite tiče res trkam, razen cvetne vodice geranije, ki mi je po vratu na začetku res izvala mozoljčke nisem imela težav. Tako, da mogoče kdaj v prihodnje preveriš kakšen njihov izdelek. Sem pa zelo vesela pohval, kar se fotografij tiče imam res čisto bolj osnoven fotoaparat Nikon Coolpix,ki nima nobenih posebnih lastnosti. Sem pa veliko časa posvetila iskanju prave svetlobe in pravega mesta, pa časa kdaj je za slikanje najbolj primerno. Če le lahko je naravna svetloba najboljša in potem ne rabiš nekih pretiranih dodatkov, urejanja in podobno.

      Izbriši
  2. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thx my dear, you are soooo kind, and always visit my blog,thanks:)**

      Izbriši
  3. Kok lep post <3, dej mi povej kje dobiš rekvizite za slikat?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), se mi večkrat zgodi, da kar po naključju najdem kj finega v kakem Tediju, Kiku, Momax-u, Lesnini, ampak bl tako za stanovanje, potem pa porabim tudi pri slikah. Večkrat pa dobim kake lepe stvari tudi od prijateljic. Npr.zj sem dobila res lep pladenjčekiz Harvey Normana:). To pikčasto darilno vrečko sem dobila lani za roj. dan od moje prijateljice Ksenije, pa je tako lepa:)

      Izbriši
  4. Tako luškan post! <3

    Melvita je tudi moja "ljubica", zadnje leto jo res obožujem in želim stestirati čim več izdelkov, ker so mi the best. Tudi celotna filozofija podjetja mi je top!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), tudi moja je, ker mi res odgovarja in ko mi neki odgovarja je to to:). Njihova čebelica je prava carica:)

      Izbriši
  5. V tole cvetno vodico sm se jst popolnoma zaljubla, tako da bom kmalu mogla kupit backup :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Na "žalost" je meni naj kremica od Melvite. Točno ta, ja.. *sob sob*
    Cena je ... uh, visoka, ampak če ne bo druge, si jo bom pač ponovno kupila :P.

    BTW, tvoje slike so božanske. Pismo, se en dan pripeljem k tebi na tečaj slikanja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj ne,da je super,meni je bila po prvih vtisih res 1A :).Hvala za slikice, naravna svetloba in pravi prostor jih dela lepe:)

      Izbriši
  7. Ah to Melvitino cvetno vodico, sem podarila prijateljici za božič, pol pa je romala še na mojo wishlisto :)) Čudovito diši!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim, da je bila tvoja prijateljica res vesela tvojega darila, jaz takega bi bila ekstremnoooo:). Kar imaš na seznamu želja, verjamem, da nekoč v prihodnje se ti bo uresničilo*

      Izbriši
    2. Hehe hvala :) naj te usliši moja wishlista* :))

      Izbriši
  8. Ohhh moji favoriti :P
    Samo deo še morem odpret in preizkusit :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar