• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNA KOZMETIKA, KI JO NAJDEŠ V PURANATURA TRGOVINICI

Puranatura je še relativno mlada spletna trgovinica, ki bo vsem ljubiteljem naravne kozmetike narisal velik nasmešek na obrazu. Kozmetični trg je tudi kar se naravne kozmetike vedno bolj poln, veliko je ustvarjalcev naravne kozmetike in vedno več tudi spletnih trgovin, ki ponujajo naravne izdelke. Puranatura Vam bo všeč predvsem iz razloga, ker ponuja skrbno izbrane izdelke ima dobro vizijo, kupci pa so za njih na 1. mestu in res so zelo prijazni.

Sveža, pregledna in urejena spletna trgovinica ponuja 6 različnih blagovnih znamk iz različnih držav. Kozmetika NE vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ni testirana na živalih, mnoge izmed njih pa se ponašajo z različnimi certifikati. Opredeljeni so na različne tipe kože, tudi na tisto bolj zahtevno. 




MARILOU BIO 


Naravna kozmetika, ki ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ponaša se s Certifikti Cosmebio, Ecocert, Vegansko. Več kot 99% sestavin naravnega izvora in več kot 20% sestavin ekološkega kmetovanja. V spletni trgovini najdete 29 različnih izdelkov. Vse od krem za nego obraza, pilingov, deodorantov, izdelke za čiščenje obraza, gelov za tuširanje itd. 


GO&HOME


Naravna kozmetika, Avstrijskega porekla,  ki ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ponaša se s certifikati NaTrue in Vegansko. Izdelki vsebujejo sestavine ekološkega kmetijstva, arome pa so naravnega porekla.V spletni trgovini najdete 5 izdelkov, vse od deodoranta, pene za britje, univerzalnega šampona za lase in telo, balzama za lase in losion za roke. Cenovni rang: od 4 eur-7 eur.

LEO UND LILO




Je zagotovo eden tistih prelepih dizajnerskih embalaž med naravno kozmetiko, ki ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ponaša se s certifikatom BDIH. Mnogo  sestavine iz certificiranega ekološkega kmetijstva, arome naravno prisotne v eterečnih oljih. Država izvora Nemčija.Trenutno v ponudbi 2 izdelka in sicer kremi za roke, z vonjem potonike in z vonjem kamelije. Cenovni rang: okoli 7 eur.


CRAZY RUMORS


  
So verjetno izmed vseh izdelkov marsikomu najbolj poznani. Balzami za ustnice, ki so odlični in jih v spletni trgovini ponujajo kar 11, vendar pa je njihov izbor veliko večji.  Ne vsebujejo parabenov, vazelina, EDTA, silikonov, mineralnih olj in PEG emulgatorjev, brez dodatkov umetnih vonjev, okusov in sladil. Ponašajo se s certifikati Fairtrade, Leaping Bunny, Vegansko. Primerni za vegane. Država porekla USA. Cenovni rang: 4,19 eur, cenejši kot jih npr. ima spletna trgovina Ličila.si, Malinca.si (4,99eur), Mai Bani (4,50eur).


KIVVI


Naravna kozmetika s svojim poreklom iz Latvije se ponaša s certifikatoma Ecocert in Leaping Bunny, ne vsebuje parabenov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev, Mnogo sestavin je ekološke pridelave, ni testirana na živalih. V PuraNatura najdete 4 izdelke in sicer izdelki za čiščenje obraza in izdelki za nadaljno nego (kremi za obraz). Cenovni rang: od 16- 33 eur.



MUMMA LOVE ORGANIC 



Je fantastična naravna kozmetika, ki se ponaša z mnogimi nagradami. Večino sestavin pridobljenih preko ekološkega pridelovanja.Ne vsebuje parabenov, SLS dodatkov, vazelina, EDTA, silikona in je brez mineralnih olj in PEG emulgatorjev. Ponaša se s certifikatom Soil Associatio. 74% sestavin je organsko certificiranih. Poreklo izvora  Velika Brtianija. Trenutno v ponudbi 4-je izdelki za nego dojenčkov (masažno olje, kopel, gel in prehladno mazilo). Absolutno fantastična linija. 


Vse blagovne znamke lahko najdete v spletni trgovini, kjer si lahko pogledate vse izdelke, preberete njihove sestavine in lastnosti. Z veseljem Vam bodo svetovali, pomagali pri izbiri in Vam s svojo prijaznostjo pomagali izbrati pravi izdelek. 

P.s do 14. januarja lahko v spletni trgovini uporabiš kodo za 10% popus 10ZAVAS







With LOVE Sugarlove blog