• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ADRIA SPA SLADKORNI PILING LIMONA&SUHOCVETNICA

Pilingi od nekdaj in za vedno:). Sploh, če so narejeni iz sestavin, ki pomagajo ohranjati naravno ravnovesje vlage na koži in sploh, če so sestavinsko dobri in po njihovi uporabi ne potrebuješ dodatkov krem, losionov. Sladkorni piling Adrie Spa je res PRISEŽEM super zadeva. Mogoče malce groba, pa vendarle čudovitega končega efekta. Seveda tisti iz drogerij niso nič slabši, nekateri dišijo mnogo lepše in še boljše, so enakega, mogoče tudi boljšega efekta, osebno  mene  prepriča sestavinsko.
 




ADRIA SPA SLADKORNI PILING LIMONA&SUHOCVETNICA

Sladkorni piling, ki z svežim vonjem po limonah in meni že dodobra poznane specifične in izrazite suhocvetnice, rožice, za katero vonj potrebuje malce več časa, da se ga privadiš. Velik okrogel in plastičen dizajn embalaže, podoben Afroditinemu, vendar manjši in manj masiven in z manj izstopajočim dizajnom.  Priročnejši kot Afroditin, tudi pokrovček se lepše zapira kot pri Afroditi. Gostejša in bogatejša tekstura pilinga z dodatkom sladkorja in delcev mletih marelic. Kombinacija olj ognjiča, marelic, vitamina E, ki na INCI lestvici varirajo na samem vrhu opravijo odličen piling telesa. Sicer se je prvotno potrebno privaditi delcev sladkorja, ki bi lahko bili za občutljivo kožo pregrobi (v tem primeru priporočam nežni piling Olivia, ki je tako zelo nežen, pa kljub vsemu opravi odlično delo, samo vonj je kar obupen na začetku:)). Zelo lepo odstrani odmrle delce, kožo naredi gladko, mehko in nahranjeno. Ne pušča mastnega občutka na koži, pušča le negovano kožo, ki ne potrebuje več nobenih dodatkov nege. Odličen piling, ki z eteričnimi dodatki limone in suhocvetnice, poživlja in nudi nekakšno novo energijo :). Kombinacijo olj zaznamo tudi na samem površju pilinga, ko je prostor npr. temparaturno zelo topel. 150 ml se porablja počasneje kot pri Afroditi.  Meni osebno eden izmed boljših sladkornih pilingov, sicer Afroditinega vonja ne bo nikoli prekosal, je pa res krasna zadeva in jo toplo priporočam. Kupiš ga lahko v spletni trgovini Adria Spa TUKAJ. Cena: 7 eur.
 .


5/5


















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Such a wonderful review dear! Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Moj prvi piling je bil ravno Afroditin in ja, tako kot si zapisala, lepo diši. Od Adria SPA pa še nisem dejansko ničesar preizkusila :/ Bom sigurno kaj morala, se pa ta piling fajn bere :) Slike so pa tako kot po navadi zelo lepe <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar