• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREVIEW: MELVITIN PENEČI ČISTILNI ŽELE

Melvitin peneči čistilni žele za obraz sem si kupila, ker sem dejansko želela malček spremembe v uporabi izdelka za čiščenje obraza. Dve leti sem kombinirano uporabljala Himalayino peno za obraz in Loccitainovo peno za obraz Immorelete, oboje je moji koži ustrezalo. Kljub vsemu sem hotel poskusiti še kakšen drug proizvod in ko sem brskala za Melvitinimi izdelki sem se odločila kupiti čistilni žele, ki je tudi njihov prodajni hit.


 Melvitin peneči čistilni gel

Žele se nahaja v 200 ml embalaži z dozirno pumpico, ki bi lahko bila malce večja, ker je v primerjavi z Himalayo, Loccitain bistveno manjša. Vsebuje mehčalni cvetni vodici vrtnice in cvetov pomarančevca ter izvleček iz narcise za poenoteno in sijočo polt, ki nežno ampak zelo prijetno diši, nekak blago- cvetlični vonj. Pri želeju mi je všeč sama tekstura, vonj in nežna pena, ki jo ustvari in se hitro izpira. Zelo lepo očisti kožo, tudi makeup, brez težav ga nanesem preko oči, saj jih ne draži in peče, no vsaj mojih ne. Lepo odstrani tudi maskaro, mogoče se je pri maskari vseeno potrebno malce potruditi ampak jo odstrani, če pa že kakšen kanček maskare ostane jo odstranim z micelarno vodico. Koža je po uporabi čista, mehka, rahlo diši. Ne povzroči pretiranega izsuševanja, zategovanja, ampak ustvari prijeten občutek na koži. Osebno mi ne maši por, povzroča mozoljčkov. Uporabljam ga 2x dnevno. Primerna za vse tipe kože. Sem zelo zadovoljna, ker jo je moja koža izjemno lepo sprejela, sicer pa so same sestavine v želeju prijazne koži.

Nežen cvetno-spomladanski vonj




Prozorna gelna tekstura želeja




Nežna pena, ki se hitro izpira, kožo pa naredi čisto in svežo

Ob nakupu v spletni trgovini sem si izbrala tudi 3 testerje, iz kolekcije  BIO-EXELLENCE NATURALIFT, ki so mi bili zelo dobri, sicer svoje mnenje podajam samo na podlagi nekajkratnih nanosov. Krema je lepo mazljiva, bogata, naredi lep efekt, učvrsti kožo, na otip gladka. Kremica za okrog oči je bogate teksture, predelu okrog oči nudi veliko vlage in jo ravno tako učvrsti. Všečna kolekcija, primerna za učvrstitev in glajenje kože. Mislim pa, da je kolekcija primerna za zrelo kožo, če se motim, me prosim popravite:).

Ponoven nakup: DA, kupite jo lahko za ceno 15,30 eur TUKAJ.


Sestavine:

Aqua/Water - Glycerin - Decyl Glucoside - Rosa Damascena Flower Water* - Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water* - Xanthan Gum - Sodium Cocoyl Glutamate - Caprylyl/Capryl Glucoside - Hordeum Vulgare Extract* - Narcissus Tazetta Bulb Extract* - Sodium Pca -Levulinic Acid - Sodium Glutamate - Alpha-Glucan Oligosaccharide- Sodium Levulinate - Coconut Acid - Sodium Phytate -Biosaccharide Gum-1 - Glyceryl Caprylate - Citric Acid -Parfum/Fragrance - Alcohol - Sodium Benzoate - Linalool** –Limonene** - Citronellol** - Geraniol**.

*Sestavine pridobljene z organskim poljedelstvom.
**Dišavne sestavine naravnega izvora.










Ste ljubiteljice Melvite? Pri meni ima posebno mesto v mojem srcu:). Če vas je kakšen Melvitin izdelek navdušil in prepričal, se veselim Vaših predlogov in mnenj*












With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. I need to pay attention on this, saw online that lot of people give good marks to this brand :)

    OdgovoriIzbriši
  2. MELVITA is amazing brand, amazing ingredients and skin like it a lot:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Melvita <3
    Tudi tole imam na WL, škoda samo da mi finance ne dopuščajo nabave vsega kar si želim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. O waw, tale se pa res dobro bere. Bom imela v mislih, ko porabim svojo zalogo čistilnih stvari.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar