• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

REVIEW: L’OCCITANE TORBICA UŽITKA Z MANDLJEM

Kolekcijo mandelj iz L’Occitane en Provence spremljam že kar nekaj let, mislim, da sem si njihov prvi izdelek iz tovrstne kolekcije kupila leta 2011. Nora sem na L’Occitane in še preden sem začela ustvarjati svoj blog je ni bilo kolekcije, da bi jo zamudila (p.s sedaj se zaradi prevelikih količin izdelkov malce brzdam nazaj). No ponavadi si kupim priročne setke, s katerimi ugotovim, če mi izdelek sploh ustreza. Če  me je izdelek prepričal, si nato kupim full size embalažo, ki pa je bistveno dražja od celotnega setka.





Seveda sem si že nekaj časa nazaj ponovno vzela mini, potovalno verzijo kolekcije mandelj, ki je njihova prodajna uspešnica in seveda omejena izdaja. Set so poimenovali kar TORBICA UŽITKA Z MANDLJEM. Sicer sem vedela kakšen vonj pričakovati in kakšna je struktura npr. kreme za roke, ali pa balzama za telo, sem se pa vseeno zelo veselila uporabe.





Torbica z prozornim dizajnom in je prav priročna sedaj za čas dopustov, saj se v njej vse lepo vidi, vsebuje:

Olje za prhanje, 75 ml
Masleni piling za telo, 50 ml
Krema za roke, 30 ml,
Žametni balzam za telo, 6x6 ml

Olje za prhanje zelo lepo diši, kot celotna kolekcija, kožo naredi  mehko, navlaženo, nežno dišečo. Ne draži, koža ne srbi. Sicer na moji koži vonj ne zdrži nevem do naslednjega jutra, kot sem že prebrala v kakšnem podanem mnenju. Na meni relativno hitro zbledi. Kljub temu, da je količina majhna ga boste vseeno imeli za nekaj prhanj.



Masleni piling za telo, je po stukturi kot nekakšno maslo, ki so mu dodana zrnca zdrobljenega mandlja. Diši mi božansko. Sicer piling ni tako nežen, da bi ga lahko uporabljali vsakodnevno, kot lahko uporabljam npr. piling znamke Olivia, ki je noro nežen, ampak diši pa ne, če ju primerjam:). Pri mandljevemu pilingu je struktura delcev bolj groba, najlažje vam ga opišem kot, da bi uporabili Nivein In shower mleko za telo, ki so mu dodani delci mandlja:).  Meni  je všeč končni efekt, ker je koža mehka, gladka, noro diši, še res ogromno časa in me malce bolj grobi delci ne motijo niti malo.




Krema za roke je ravno tako moja super lepotička, lahke teksure, precej tekoče, diši, se hitro vpije, nahrani kožo in velik lajk za velikost, ki je ravno pravšnja, vsaj zame, saj nekatere kreme, ki so večjih velikosti težje porabiš, preden jih pa porabiš se pa tako naveličas vonja:).



Žametni balzam za telo pa je moj 1A favorit v setu, sicer bi bilo ljubše, če bi količina bila v lončku, takole je malce nerodno nanašati balzam iz testrčka. Balzam mi diši za umret, je lahke vendar zelo bogate teksture, se lepo maže in je hitro vpojen. Koža po uporabi pa MEHKA, MEHKA:). Tukaj pa mi vonj na koži ostane še naslednje jutro:). Bil Vam bi všeč tudi zato, ker npr. po britju prav lepo pomiri kožo.  Absolutno odličen izdelek, ki žal ni poceni, če kupimo ful size, je pa vreden denarja. 




Če Vas nakup seta zamika ga lahko kupite za ceno 20 eur  TUKAJ  












With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. Obožujem tole olje za tuširanje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem tudi kupila ta set in me je najbolj prepričal piling, bom definitivno kupila full size izdelek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piling je božansko super in koža po njem res mehka, dišiii:) tud jaz nekoč kupim full size:)

      Izbriši

Objavite komentar