• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VOŠČILO MALO DRUGAČE


Draga moja bralka, dragi moj bralec.

Mogoče si se danes prvič ustavil- a na mojem cvetlično obarvanem kotičku, kjer že 9 leto zapored odkrivamo krasne zgodbe za boljši danes in jutri.

Odkrivamo čudovite ustvarjalce naravne kozmetike, odkrivamo njihove zgodbe, izdelke, vse dobre in tudi manj dobre plati naravnega.

Vesela sem, ker sem v leto 2023 vstopila z lahkotnim korakom, brez velikih pričakovanj, brez posebnih mejnikov, ki bi jih rada dosegla. 

S takšno vizijo tako zasebno, kot tukaj na mojem kotičku plujem naproti vsemu tistemu, kar mi je namenjeno. In tako je veliko lažje pluti skozi poti življenja.

Naj vam moj kotiček prinese mnogo lepih vsebin, trenutkov, za katere se je bilo vredno ustaviti tukaj, zgodb, ki vas bodo inspirirale, da boste lažje naredili majhne, velike korake za boljši in lepši danes, jutri.

Ne potrebujemo peščice ljudi, ki živijo popolnoma brez odpadkov. Potrebujemo milijone, ki to delajo nepopolno. (Anne- Marie Bonnneau)

Hvala, ker si dovolite preizkusiti naravi prijazne izdelke, si dovolite priložnost, zaradi katere jih boste v prihodnje morebiti tudi vzljubili. 

Hvala, ker prebirate moje zapise. Želim vam, da vam leto 2023 prinese ljudi, zaradi katerih boste žareli, vesolje nameni trenutke, za katere smatra, da boste ob njih zrastli, višje sile pa namenile izjemno moč pozitivne energije, ki vas bo globoko v duši obogatila.

M ❤