• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

6 IZDELKOV, KI TI BODO POLEPŠALI JESENKaj v življenju resnično potrebuješ? Veliko več kot materialne dobrine.

A, kaj, ko nam kakšen izdelek, ki polepša dan, prav razveseli dušo.

Dnevnik hvaležnosti Hvala bo dovolj

Da boš lahko vanj vpisala vse hvaležne trenutke in se, ko ga boš napolnila, opomnila, kaj vse ti je prinesel čas, ko sta skupaj tkala hvaležno pot. Verjela ali ne, še rokovnika nikoli nisem tako pridno izpolnjevala kot izpolnjujem dnevnik hvaležnosti.

Chilly termovka

Ker je to must have flaška za vse, ki vam je blizu trajnostni način življenja, voda v plastenki je tako zelo iz mode in res ni več IN. Vedno topel čajček in vedno hladna voda, po želji. In ta barva, ah, ena sama ljubezen. Najdeš jih pri Čas za kavo.

Srečni atelje in mini srečni uhančki Olivia in Rosa

Tako lepi in mnogo sreče prinesejo. V dveh krasnih barvah naznanjata čas jeseni in so tista mini, drobna pozornost s katero resnično lahko razveseliš sebe in druge. Odkrij jih na najbolj srečnem kotičku, tukaj.

Zolla decor

Ker kdo ima najlepši pladenček daleč naokoli? Jaz in mogoče kmalu tudi ti. Krasni home decor izdelki izpod rok Vanje in Alena bodo to jesen popestrili marsikateri domek in jaz se zelo veselim, da si domek polepšam še s kakšnim. Zolla decor te pričakuje tukaj in veliki dan D, ko boš lahko kupila njihove izdelke je ravno danes (juhuhu). 

Vikend šopek

Ker domače rožice in šopki ne bodo nikoli zares šli iz mode in naj te razveselijo vedno in povsod. Deli svoj vikend šopek z nami na @vikendsopek.

Šipkov serum Moika naravna kozmetika

Ker nego po poletju skrbno in nežno razvajamo z odličnimi vlažilnimi serumi. Med njih sodi tudi šipkov serum Moika, ki je primeren za vse po 25 letu starosti. Držim pesti, da ti bo všeč kot meni, ker jaz menim, da je naravnost fantastičen in prekrasen v vseh pogledih. Odkrij ga tukaj in v mini verziji, tukaj.

Si boš s kakšnim krasnim izdelkom polepšala jesen tudi ti?