• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

TO SO ČUDOVITE POLETNE ZGODBE

Mesec avgust sem posvetila poletnim zgodbam. 

Zgodbam posameznikov, podjetij, ki sem jih na svojem Insta profilu @cvetlicnoobarvana podprla in jih preko svoje ustvarjalnosti ponesla med svoje zlate sledilce. 

Hvala bo dovolj


Prvi teden meseca avgusta je moj profil krasila poletna zgodba po imenu Hvala bo dovolj. Ah, kako lep pečat in sporočilo predaja in nosi v sebi. 

Kupala 

Drugi teden sem z vami delila meni ljuba Kupala mila, poletna zgodba, ki me je opomnila, kako lepo je imeti ob sebi košček narave v vseh pogledih. 

Flora zelišča

Tretji teden smo se odpravile na cvetoč piknik v naravi skupaj s Flora zeliščnimi čaji. Ker so poletni ledeni čaji v zanimivih okusih res nekaj posebnega in ker ti tovrstne čaje z veseljem priporočam za vse letne čase.

Foto Printee app 

Za zadnje dneve meseca avgusta pa sem s tabo delila sebi osebno najlepšo poletno zgodbo, ki sem jo ustvarila skupaj s Printee. Novička, ki sem jo delila z vami in sem jo ujela v foto knjigo je zame resnično nekaj posebnega in upam, da boš tudi ti svoje foto spomine shranila preko njihovih čudovitih izdelkov. 

HVALA, ker si jih spremljala in podprla skupaj z mano.