• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KAKO UJETI NARAVO V LESENE OKVIRČKE PO IMENU PRINTEE FRAMES?

Če tudi ti obožuješ foto galerijo na tebi ljubi steni v stanovanju, potem te vabim na odkrivanje čisto novega in res zanimivega izdeka, ki je nastal pod okriljem Printee Frames.

Zanimiv, zabaven, eleganten, edinstven  in preprost način, ki ga boš zagotovo vzljubila ti, tvoja družinica, prijatelji.

To je izdelek, ki je meni tako zelo pisan na kožo.

Čas, ko lahko pozabiš na kladivo, žeblje in zaploskaš najbolj preprostemu načinu dekoracije stene s samolepilnimi Printee Framee- ji v velikosti 21x21 cm. Če obožuješ ročno delo, prvovrsten slovenski les, potem boš tudi ti navdušena nad minimalističnim oblikovanjem in enostavno montažo.

Tako preprosto, kot bo od zdaj naprej ustvariti stensko galerijo, še ni bilo nikoli. 

V aplikaciji Printee izberi poljubno število fotografij, ki jih želiš imeti v svoji novi Printee Framee galeriji, oddaj naročilce, Printee ekipa bo fotografije visoke jasnosti in ločljivosti natisnila in ročno vstavila v okvirček, ki je izdelan iz slovenskega lesa v prelepem svetlem, nevtralnem odtenku. 

Ko prejmeš svoj krasni paketek, boš v paketku dobila tudi gratis šablono za razmik med Printee Framee-ji, na zadnji strani Printee Framee-ja boš videla samolepilni trak, iz katerega odlepiš zgornji sloj in okvirček preprosto prilepiš na steno. 

Bolj preprosto že skoraj ne gre. Hvala Printee. 

Naj te popolnoma nič ne skrbi, da bi ob tem poškodovala steno, ta skrb popolnoma odveč, tako kot jih preprosto namestiš, jih lahko brez težav tudi odmestiš in ob tem spremeniš vrsti red Printee Framee-jev, ali pa jih prestaviš v kakšen drug prostor.

Fino, kaj ne?

Ujeti spomini v lesenih okvirčkih bodo zagotovo popestrili tvoj dom, mu vnesli ljubezen do ročnega dela, slovenske ustvarjalnosti in topline do lesa, poleg tega pa so čudovito darilo s katerim boš zagotovo navdušila. 

Sem te navdušila za čisto NOV Printee Framee? 

Če te še nisem za hip še enkrat preveri vse pomembe informacije: 

●    ročno izdelani okvirji,
●    slovenski produkt – okvir je izdelan iz prvovrstnega lesa,
●    preprosto in elegantno pritrjevanje na stene brez kladiva in žebljev,
●    visoka jasnost in ločljivost fotografij,
●    BREZPLAČNA dostava (juhuhu),
●    minimalno naročilo: 3x Framee – že od 54.90 EUR (vsaka dodaten Framee znaša le 9.90 EUR).

Uživaj v ustvarjanju svoje foto galerije v nešteto kombinacijah tudi ti in ne pozabi izkoristiti KODE: PRINTEENOVOST, ki prinaša en okvir gratis (ob naročilu 4-ih okvirjev prejmeš enega zastonj), torej 3+1 gratis akcijo. 

Ti je všeč moja mini oaza narave ujeta nad predalnikom? Veselim se, da jo bom v prihodnje še dopolnila in ustvarila kotiček ob katerem se bo vsak za hip ustavil. 

















*odkrivanje Printee Framee je omogočil Printeeapp Slovenija.