• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

5 NAVAD, KI TI LAHKO OLAJŠA ŽIVLJENJE


Pozitivne navade dobro vplivajo na naše počutje. So majhni rituali, ki jih postopoma osvojimo in si omogočimo, da skupaj z njimi olajšamo svoje življenje. 

Preden sem se odločila s tabo deliti nekaj mojih, naših navad, ki olajšajo marsikatero situacijo, sem dobro premislila katerih pet, je tistih najpogostejših in najbolj preverjenih.

POSPRAVLJEN DOM

Pri sebi sem opazila, da je pospravljen dom brez nepotrebne navlake, odličen začetek, da postopoma spremeniš navade, ki ti olajšajo življenje. Manj navlake je manj pospravljanja. Ne govorim o sterilnem domu, govorim o predmetih, izdelkih, ki jih ne uporabljaš in ti odvzamejo prostor. S tem ko se znebimo morebiti skodelice, odeje, vaze, blazine, igrač, knjig, posode, ki je ne uporabljamo, izpraznimo predale, ki so polni navlake, pustimo policam zadihati z minimalizmom, domu dodamo svežino, občutek, da imamo več prostora. Čistilne akcije ne, potrebuješ narediti naenkrat, začni počasi in postopoma. Najprej začni v prostoru, kjer si, ste največ. Obljubim, da je občutek krasen. 

DELOVNI PROSTOR

Če delaš od doma zagotovo, imaš svoj prostor, kamor se umakneš, da lahko v miru ustvarjaš. Delovni prostor naj bo umirjen, svež s pridihom barv, ki jih imaš rada. Poskrbi, da imaš predmete, ki jih za ustvarjanje potrebuješ vedno na dosegu roke. Pomagaj zadihati tudi računalniku. Zamenjaj ozadje, na namizju imej samo pomembne mape, ki ti morajo biti na dosegu rok. Za lažjo organizacijo delo uporabi plane, ne pozabi na dišečo svečko in na @vikendšopek. 

POSPRAVLJENA POSTELJA

Ne takšna, ki ti zaradi vseh blazin vsako jutro vzame 15 minut, da jo pospraviš. Občutek postlane postelje nam daje občutek urejenosti, ti pa vsaj 2x na teden priporočam, da se postiljanju lepo izogneš. Si kdaj pomislila, da tudi tvoja postelja potrebuje, da zadiha od vsega prahu, potenja ... Daj ji možnost in je ne postiljaj vsak dan. S tem boš omogočila zračenje in tvoj spanec bo boljši. 

VEČERNA PRIPRAVA OBLAČIL

Zvečer si pripravi oblačila za v službo, šolo, vrtec. Zjutraj se boš izognila stresu iskanja, izbiranja oblačil in imela nekaj minut več za kavo, čaj. Zvečer pripravljena oblačila postanejo rutina in si ji hvaležna, če ti budilka zazvoni že ob 5:00. 

PRIPRAVLJENA KOŠARA LIČIL IN NEGE

Vsako nedeljo si v košarico, ki jo imam v kopalnici pripravim, nego za nov delovni teden. Izberem izdelke, za katere menim, da jih bom med tednom uporabljala. Tako so vedno na dosegu roke, ni jih treba iskati, premišljevati, kaj bi nanesla na kožo. So tam in pridno čakajo, da jih uporabim. 

→ Mojih 5 navad, ki preverjeno delujejo, mi zaupaš tudi kakšno svojo. ←


















Komentarji

  1. I love these decor objects!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objava. Hvala za ideje.
    Lp, Simona

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar