• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NEŽNA, MEHKA IN DIŠEČA JE TUVA SIBERICA
Nežna, mehka in dišeča je nova Tuva Siberica.

 Toliko krasnih darilc je v mesecu decembru vsebovalo tudi novo kremico za roke iz linije Tuva Siberica. 7 zelišč sem letos podarjala tudi sama in sem 100%, da sem z njo navdušila vse svoje obdarovanke. 

❀ TUVA je biotsko izredno zanimivo, raznovrstno območje vzdolž Mongolije in Kitajske. 

❀ Je izjemno območje, ki te popelje vse od puščave do tundre, med stotine jezer, bogatih z zdravilnim blatom, nekaterimi s slano vodo, vse skupaj pa je vpeto med ekstremna temperaturna nihanja. 

❀ Območje Tuve je izredno bogato, zanimivo in raznoliko s svojim rastlinstvom, ki so ga pri Natura Siberica vpeli v zgodbo Tuva Siberica in poskrbeli za še eno izjemno negovalno linijo. 

❀ Na naših drogerijskih poličkah se lahko razvajate z dvema kremicama za roke, ki vas bosta navdušili z vonjem, teksturo, občutkom na koži, mehkobo, zaščito in prelepo embalažo. 

❀ Rumena embalaža predstavlja: kremo za roke z jakovim mlekom (intenzivna nega), cvetlični čebelji vosek (ščiti in mehča). Zelena embalaža predstavlja: kremo za roke z zelišči iz Tuve (7 edinstvenih sibirskih zelišč območja Tuve- mehčajo, negujejo, ščitijo in altajska mumija- dragocena gorska smola /obnavlja).

Toplo priporočam za nego rok čez dan in kot nočno masko za roke in stopala. Vsebino iz embalaže iztisni počasi in se razvajaj s krasno teksturo, ki ne bo pustila težkega in mastnega občutka na koži.

Na voljo pri Lepa z naravo, Tuševih drogerijah in DM Slovenija.*pr izdelek