• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRAZNIČNI BLOGMAS 1: SLOVENSKA PRAZNIČNA DARILCA







Slovenska, naravna, pristna, lokalna, takšna, ki jih radi podpremo. 

Veselila sem se prazničnega izbora daril slovenskih ustvarjalcev, ki jih brez slabe vesti podariš tistim, ki ti veliko pomenijo in bi bili veseli nove nege za obraz. 


Sezam prazničnih darilc najdeš pri: 

→ Mayarula te praznično obdari s svojimi lepotnimi paketki, ki so sestavljeni glede na potrebe kože. Kaj praviš na darilce po imenu jutranji ritual - mini in maxi, večerni ritual - mini in maxi, čistilni ritual in antioksidativno nega, ki vsebuje novo intenzivno kremo ter lipokoncentrat za predel okoli oči. Izjemno darilo. 

→ Tvoja mami obožuje vonj sivke? Potem je 100% naravna kozmetika Renčelj pravi izbor zanjo. Negovalna krema za obraz, ki te bo, tako kot je mene navdušila z izjemno praktično in higiensko embalažo v sebi skriva prijazne naravne sestavine, ki bodo negovale kožo z babasu in avokado oljem vpete v izvlečke marelic in ameriškega slamnika. Lahko jo kupiš kot samostojni izdelek ali pa jo izbereš v darilne paketu skupaj s kremo za roke tukaj

→ Madres, hvala, ker si za nas ustvaril novsti, ki bodo zagotovo pravi negovalni hit. Tvoji dezodoranti so svetla točka prihodnosti na poti do bolj čistega okolja, novo olje za nočno nego pa zlata pika na i večerne rutine. Madres podari vsem, ki jih imaš rada in jim pokaži, da ti je mar. 

→ Beesmetic naj te očara s svojim izjemni in meni najljubšim izdelkom iz njihove ponudbe: Medene poljubčke podari svojemu fantu in ga razvajaj z mojim naj, naj balzamom zime 2019. Zasluži si 5/5 točk. 

→ Sebi podari sivkin hidrolat naravne kozmetik Renčelj, ki ga primešaš glineni maski iz Gline.si in ob tem maximalno uživaj, za konec pa obraz poprši z nekaj kapljicami Koko tonika za obraz in pripravljena si na vse nove korake praznične nege. 


Uživaj v prazničnem zavijanju daril in ne pozabi biti skromna.  













Komentarji

  1. Super predlogi za čudovita darilca, ki mi tudi mene razveselila pod smrečico. 😊

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar